čtvrtek 11. května 2017

Magneticka lista na noze

Dřevěná magnetická lišta na nože. Jedním z nejlepších způsobů, jak nože v kuchyni přehledně a bezpečně skladovat, je umístění na magnetickou lištu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Magnetické lišty s extra silnými magnetmi držia pevne Vaše nože nad kuchynskou linkou. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie magneticka lista na noze. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Cez ikonku Do obchodu navštívite priamo internetový obchod. Magnetickou lištu můžete uchytit prakticky na jakýkoli materiál a na jakékoliv místo.


Velmi silné magnety udrží vaše nože bezpečně a přehledně uloženy. Navíc, tato magnetická lišta je také stylový designový doplněk do každé kuchyně. Rozlučte se s pohozený noži v šuplíku, které se tupí a mohou být nebezpečné. Dodá dekorativní vzhled vaší kuchyni. Magnetická lišta na nože chrání jejich čepele, protože o sebe vzájemně netřou v zásuvce.


Konec chaotického hledání správného nože v přeplněném šuplíku! Zde se nacházíte: Heureka. Brousek na kuchyňské nože je součástí magnetické lišty, nože se ostří přímo na liště svislými tahy nože směrem dolů. Provozovatel neručí a nezodpovídá za jakýkoli obsah (včetně reklamního a marketingového) umístěného na internetových stránkách třetích osob, jako ani za jakékoli porušení právných předpisů, práv nebo oprávněných zájmů třetích osob, ke kterým dochází resp. Uloženie nožov v zásuvkách je nepraktické a nebezpečné.


Riešením je táto praktická magnetická lišta. Jednoducho ju namontujete na stenu a uchytíte na ňu svoje nože. Všechny uvedené ceny jsou včetně DPH. Akční slevy na vybrané výrobky jsou konečné a zohledňují všechny poskytnuté slevy. Doprava a montáž nejsou součástí uvedených cen.


Pro zboží zakoupené v e-shopu je možné objednat dopravu výhradně v rámci České republiky. Ručně vyrobená magnetická lišta na nože vyrobená z krásného masivního dřeva. Navržené materiály byly vybrány tak, aby uspokojili nejnáročnější zákazníky. Silné magnety jsou vloženy po celé délce ve dvou řadách.


Nůž je vyroben z nerezové oceli. Ostří je odolné proti zlomení a zahnutí. Lze jej mýt jak ručně, tak v myčce na nádobí.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Stačí lištu připevnit na zeď pomocí dvou vrutů a hmoždinek, které najdete v balení, a máte praktickou pomůcku na zavěšení všech kovových nožů. Zase to navrhoval nějaký inženýr rychlokvaška, neboť se musí nejdříve přišroubovat plastové konce na zeď, kde má většina lidí nějaké dlaždičky, vruty mají kulatou hlavu a krásně vám ten nepoddajný tlustý plast vytlačují pryč místo toho, aby ho přitahovaly ke zdi.


Nože na tom celkem dobře drží. Díky ní budete mít nože vždy po ruce. Lišta je opatřena magnetickými pásky. Součástí balení jsou šroubky a hmoždinky.


Vyobrazené nože nejsou součástí balení. Díky silnému magnetu budete mít své nástroje vždy na očích a připravené k použití. Snadno ji připevníte na zeď díky dodanému příslušenství šroubků a hmoždinek. Dva velmi silné magnety umožňují bezpečné a přehledné uložení nožů, a také spoří místo. Mnoho nožů na trhu nese označení „Solingen“, které samo o sobě nic neznamená.


Většina takových produktů je lépe či hůře zabalená napodobenina. Těmto problémům se vyvarujete při nákupu originálních nožířských výrobků Wüsthof Dreizack. Je opatřena silnými magnety pro bezpečné uchycení 4–nožů, kuchyňské nože jsou na liště uloženy bezpečně.


Nev iditelné silné magnety jsou umístěny po celé délce lišty a umožňují přehledné, bezpečné a originální uložení vašich kuchyňských nožů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky