pondělí 8. května 2017

Robot na hnětení těsta

Pro gastronomické účely doporučujeme hnětač těsta 20l a více pro dostatek místa. Kuchyňské roboty a jejich specializace. Některé kuchyňské roboty disponují extra vybavením, které vám kromě hnětení těsta umožní i další procesy. Hnětení , Mlýnek na maso, Mixování.


Pomůže vám při běžném i slavnostní vaření i pečení a okamžitě se stane nepostradatelnou součástí vašeho vybavení. Zapneme robot , já hnětu na č.

To uvidíte podle těsta , zda je ještě potřeba těsto hnětat. Může se nám stát, že během hnětení zjistíme, že těsto je moc řídké, tak v této fázy můžeme přidávat mouku nebo naopak při tuhosti vodu. Vybírejte z 1produktů v kategorii kuchyňské roboty. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě.


I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci. Planetární systém hnětení , míchání a šlehání zajistí, že váš kuchyňský robot Sencor beze zbytku zpracuje a důkladně promíchá všechny přísady. Díky bajonetovému uchycení hnětacích háků a šlehacích metel je jejich výměna snadná a rychlá a uchycení pevné a bezpečné. Funkce jako variabilní regulace otáček.


Velký vliv na hodnocení má samozřejmě to, co daný robot vůbec dokáže.

Zaměřili jsme se tedy na schopnost hnětení , šlehání, krájení, strouhání a mixování, s maličko menší vahou jsme zahrnuli také masomlýnek, odšťavňovač a lis na citrusy. My jsme začali tím, že jsme zkusili vymíchat tuhé těsto na bagety. Ale nepočítejte s tím, že robot „spolkne“ kilo a půl tuhého těsta. To by už na robot této kategorie bylo moc, ale běžné. To vytvoří podmínky potřebné pro výrobu porézní a houbovité hmoty - jinými slovy, lahodný – na kvasnicích založen.


Je to ideální pomocník na hnětení těsta , šlehání i míchání. Na výběr máte celkem z osmi rychlostních stupňů. Ani na maximální rychlost není ale robot hlučný. Na prvním obrázku je ten robot s tím ramenem co jezdí po celé nádobě a na těsto asi nejlepší řešení.


Na Heurece to nemělo špatné hodnocení. Omluvou mi budiž to, že bylo kolem hod. Těsta jsem dělala tak, jak říkáte, ale používala jsem nástavec na hnětení nemajíc ten sekací ve výbavě. Takže ještě jednou dík za rady a slibuji, že se jimi budu řídit.


Dobrý den, odešla mi pekárna, kterou jsem víceméně používala jen na hnětení kynutých a tuhých těst. A tak dumám, jestli by lepší variantou nebyl robot (levnější), který by zvládal více věcí(šlehání, škrábání, strouhání (najemno) příp. Robot vhodný pro hnětení hutného chlebového těsta.


Našla jsem i stížnosti, že má co dělat. Hledáte kuchyňské roboty, které vám pomohou s mícháním těsta ?

Viz kvalitní kuchyňské roboty Klarstein v nabídce electronic-star už dnes. Nový kuchyňský robot vám zajistí snadnou přípravu těsta na chléb či koláče, díky čemuž budete mít doma vždy čerstvé pečivo a cukrovinky. Hospodyňky běžně využívají kuchyňský robot na mixování omáček nebo hnětení těsta. Když si ale pořídíte správného robotického pomocníka, dokáže věci, které byste nečekali – třeba uvaří guláš.


Tento objem je bohužel s ohledem na podobné spotřebiče poměrně nízký. Výkon tohoto modelu je dostačující pro většinu výše uvedených využití (kromě hnětení ). Překvapivě dobře zvládá mletí masa (a to i hovězího) a strouhání. Tělo robotu je v nerezovém provedení. Součástí balení jsou dvě mísy z nerezové oceli o objemu litrů a menší o objemu litrů. Pro přípravu až kg těsta.


Ve výbavě má výměnné nástavce na šlehání, míchání a hnětení a nerezovou mísu. Bajonetový systém uchycení nástavců umožňuje rychlé sestavení i výměnu. Míchací metlu „Absolut Beater“ se silikonovým povrchem můžete nechat pracovat přímo podél stěn mísy tak, aby směsi, krém, žloutky a pyré neulpívaly po stranách.


S naším hákem na hnětení bude pro vás práce s těžkými těsty, jako například kynutá těsta , chlebová těsta nebo nudlová těsta , hračkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky