čtvrtek 11. května 2017

Profesionální pánve

Omezovat se nebudete průměrem nad centimetrů. Zvolit můžete v podstatě jakékoliv pánve , ať už ty na plynové plotýnky nebo na elektrickou a indukční desku. Vysoce kvalitní profesionální pánve Je dokázáno, že ke smažení na kvalitní pánvi člověk využije mnohem méně oleje či jiných tuků než na pánvi nekvalitní. To je důležitá informace, jelikož konzumace přemíry tuků se negativním způsobem podepisuje na našem zdraví. Získejte slevu na vše ! Zaregistrujte se zde a získáte tak slevu na váš první nákup, ale neváhejte - sleva platí jen do 13.


Keramická, litinová, na indukci nebo teflonová pánev…? Možností je mnoho, výběr záleží jen na vás! Všechny pánve na smažení z naší nabídky jsou z kvalitních materiálů od předních výrobců, a v myčky nádobí je snadno a bez vaší námahy udrží v dokonalé čistotě. Podívejte se na rady k vaření a pečení a přidejte do diskuze své zkušenosti. Kotlíkové dno a jeho menší průměr umožňuje rovnoměrné prohřátí stěn i dna nádoby.


Díky vysokým stěnám můžete jednotlivé ingredience při vaření prohodit , aniž by došlo k jejich vysypání. Profi hrnce a pánve z kvalitní nerezové oceli, jsou nepostradatelnými doplňky, bez kterých by se neobešla žádná kuchyně ani restaurace. Kategorie Profi hrnce obsahuje široký sortiment v různých designech. Velmi oblíbenými produkty jsou nerezové hrnce a kastroly. Najdete u nás výrobky předních českých a zahraničních výrobců vybavení pro gastronomii.


Používají je často profesionální kuchaři. Pochlubit se mohou vynikající a rovnoměrnou distribucí tepla a téměř nekonečnou životností, v případě, že se o ně dobře staráte. Protože měď může reagovat s jídlem a uvolňovat toxické látky, jsou měděné pánve z vnitřní strany potažené ocelí nebo antikorem.


Baf velkoobcho mallobchod - otevřeno mon- stop luxusní plasma titanové pánve a nádobí na indukci, hrnce, pánve , pekáče, woky, kastroly, rendlíky, pánve na palačiny, pánve na volská oka, lívanečníky i na indukci, parní sestavy, parní hrnce, skleněné pařáky, titanové parní nástavby, pánve na ryby,zlaté titanové pánve a. GERTI GUNDEL luxusní a profesionální plasma titanové pánve a bio nádobí vhodné i do trouby S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. PÁNVE RISOLI PROFESIONAL KERAMICKÉ pánve Risoli hnědé plus i titanové pánve. Profesionální pánve , Bighit.


Profesionální pánve

Braun plus hybrid je kombinací masivní profesionální pánve , 7mm kovového dna umožňující použití pro všechny druhy ohřevů včetně indukce. Pánev ETERNA-AGNELLI-ALSA110W10. Lyon pánve z modré oceli francouzské značky De Buyer jsou nejoblíbenější pánví v oblasti profesionální gastronomie. Povrch je obvykle vyroben z antiadhezního materiálu, díky kterému je pánev Tescoma nepřilnavá. V nabídce najdete pánve vhodné pro klasický i indukční sporák.


Frima VarioCooking Center je multifunkční varné zařízení vhodné pro většinu tepelných úprav používaných v profesionální kuchyni. Domů Termická zařízení - pánve. Kompletní realizace od sporáku, konvektomatu, přes nerez stoly, dřezy, myčky, kuchyňské roboty, výdej jídla až po hrnce od dodání, montáže až po zaškolení obsluhy a následný záruční i pozáruční servis. Hrnce, pánve , rendlíky.


Máme nejen gastrošky, taky mraky hrnc ů. Titanové pánve Titanové pánve a nádobí Vaší kuchyň ozdobí Titanové nádobí. MLÝNKY V KUCHYNI profesionální mlýnek na maso Gastroback. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Pánve de Buyer na Alza.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky