středa 17. května 2017

Elektrický sekáček

Transparentní víko slouží jako ochrana proti stříkání. Sekáček jde mýt v myčce. Odnímatelná sekací čepel. Balení obsahuje sekací nože se břity Quadblade a nádoby, které jsou bez škodlivých látek BPA. Elektrický mini sekáček s extra výkonným motorem o příkonu 5W.


Praktický pomocník pro přípravu RAW stravy. Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze BOSCH MMR08Aod ostatních. Vyrobte si domácí ovocné či zeleninové pyré, omáčku či polévku.


Stabilní sekáček si poradí s bylinkami, tvrdší zeleninou i oříšky. Konec ručního krájení a míchání. Tématicky podobné zboží.


Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce. Díky odolnému, kvalitnímu nerezovému čtyřramennému noži seká a drtí potraviny ve dvou úrovních, a to až na velmi jemnou konzistenci. Ořechy, bylinky, ovoce i zeleninu zvládne nasekat během pár sekund. Tradiční česká značka ETA, která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Malý elektrický sekáček snadno a rychle naseká sýr, cibuli nebo bylinky.


Jednoduché ovládání jednou rukou. Bezpečnostní pojistka spustí sekáček pouze s uzavřeným víkem. Mixovací nádoba je vyrobena z odolného Tritanu. Nerezový nůž Perfect Cut. Věřte, že jeho snadné použítí i umytí vás překvapí a budete ho používat téměř každý den.


Elektrický sekáček

Nezabere mnoho místa a pomůže rychle a snadno nasekat sýr, bylinky či cibuli. Sami jistě víte, že celý proces přípravy salátu podobných pokrmů je časově poměrně nákladnou záležitostí a možná byste si přáli vše trochu urychlit. Vybírejte si Mixéry a šlehače podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Sada obsahuje i víko na uzavření nádoby a víko s uzavíratelným sypátkem. Vyrobeno z materiálů bez obsahu BPA látek. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Kráječ má dva bezpečnostní stupně a plynulou regulaci otáček.


Elektrický sekáček

Sada elektrického sekáčku potravin se dvěma samostatnými nádobami včetně 4-čepelových nožů. Málokdo umí krájet tak perfektně jako profesionální kuchaři. Pořiďte si proto šikovného pomocníka, který vše připraví za vás. Tak snadná příprava jídla může být!


Do série promyšlených elektrických mini kuchyňských pomocníků od WMF patří i elektrický sekáček KITCHENminis. Díky kompaktním rozměrům se hodí pro každodenní použití, kdy jej můžete mít stále při ruce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky