pátek 12. května 2017

Karafa na víno

Dekantační nádoby - karafy na víno pro rozvinutí aroma a chuti. Doba dodání maximálně 4-dní. Skleněné karafy na víno , krafy na vodu i jiné nápoje z kvalitního čirého skla.


Pro milovníka vín nabízíme karafy na víno , díky kterým vynikne jeho chuť, a zároveň moc hezky vypadá. Vyberte si z naší nabídky vhodnou karafu pro vás.

Karafa na víno SWAROVSKI MODERN l. Na FAVI nájdete karafy na biele a červené víno , s uzáverom či bez, alebo aj s chladiacim systémom. Hodnocení produktu:. Karafu vždy držte šikmo a víno nalévejte tak, aby stékalo po vnitřních stěnách nádoby.


Ačkoli karafa svědomitě plní svou funkci, může vám posloužit i jiným, zajímavějším způsobem. K dostání jsou karafy nejrůznějších tvarů a stylů. Potom je víno možné servírovať rovno z karafy. Precizní ruční dekorační práce v průzračném křišťálovém skle z.

Pokiaľ si však chcete vychutnať víno z jeho originálnej fľaše, môžete proces opakovať druhý krát a nechať víno pretiecť späť. V priebehu dekantovania sa chuť vína vyvíja rovnako, ako by strávilo vo fľaši mnoho mesiacov. Ako karafa funguje je pekne vidieť na tomto videu. Karafy na víno slouží k přelévání a servírování vína.


V naší nabídce najdete originální karafy různých tvarů a velikostí z bezolovnatého křišťálového skla. Hledáte karafu na vodu, whisky nebo dekantér na víno ? Urobte aj z pravidelného večera pri pohári vína neobyčajnú udalosť vďaka elegantnej, dekoračnej karafe s ktorou bude servírovanie vína ešte väčším potešením. Milovníci a znalci vína jistě moc dobře ví, co to karafa je. Ovšem zeptáte-li se naprostého laika na význam tohoto pojmu, setkáte se s neznalým kroucením hlavy a dotyčný jen těžko bude hledat správnou odpověď. Pri víne nejde stále len o chuť, ale aj o prezentáciu.


Tak môžete vďaka skleneným karafám na víno dosiahnuť luxusné servírovanie vína. Obzvlášť štýlové je vtedy, keď sa k sebe poháre a karafa na víno hodia. Budujú tak na stole optickú jednotu a pôsobia elegantne.


Elegantná Dekanter ( karafa ) na červené víno a pre niektoré biele vína. Tvar je ideálny pre pohodlné uchopenie a bezpečné servírovanie. Dekantéry a karafy Crystalex sa vyznačujú svojou neobvyklou čírosťou, ľahkosťou a kvalitou spracovania.

Dekantéry sa najčastejšie používajú na prevzdušnenie prevažne mladších vín. Víno se obvykle přelévá z lahve do karafy proto, aby mohlo plně rozvinout své aroma. Výrobek ze silného skla vhodný i pro mytí v myčce. Zabraňte prudkým tepelným šokům. Náš tip: karafu je možné použít i jako.


Má štíhle hrdlo a širokú spodnú časť pre väčší priamy kontakt vína so vzduchom. Dekantér umožňuje vínu lepšie prevzdušnenie a okysličenie, ktoré p.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky