pondělí 22. května 2017

Bosch mum 5 příslušenství

Produkt je dostupný v těchto online obchodech. Kliknutím na odkaz „Do obchodu“ vyslovujete souhlas s tím, že váš nákup bude sledován (viz ujednání o ochraně osobních údajů). Díky speciálnímu příslušenství ke kuchyňským robotům jsou možnosti téměř nekonečné. Nabízíme celou řadu příslušenství pro vaše kuchyňské roboty, takže můžete popustit uzdu své kulinářské tvořivosti.


S prislušenstvom Bosch pre MUM vyrobte domáce cestoviny, krájajte na kocky, pomeľte na múku a mnoho ďalšieho.

Strúhajte, sekajte, režte, meľte alebo krájajte na plátky. Příslušenstvi pro robot Bosch MUM 5. Doprava zdarma Oceněno. Zde se nacházíte: Heureka.


Typ příslušenství : šlehač na zmrzlinu Všechny parametry. Mixovací nástavec - standartní mixér Rozměry. Get Bosch Mum prices in UK. Free Delivery Available!

At Pricehunter you have access to millions of prducts at the lowest prices. V našem příslušenství zaručeně najdete to nejvhodnější pro své nářadí Bosch. Najdete zde příslušenství Bosch pro: akumulátory a nabíječe, bity a klíče Bosch , různé druhy brusných pásů, papírů a talířů, diamantové dělící a hrncové kotouče, pilové kotouče, listy-plátky, příslušenství pro vysavače. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


MUM Bosch unašeč k masomlýnku MUM Bosch typ MUZ 4xxxx. Od šlehání, hnětení a mixování až po strouhání či krouhání… Jedná se o kompaktní robot, který nabízí snadné čištění, automatickou parkovací polohu a nový koncept bezpečnosti. Prislusenstvi k robotu bosch mum bosch muz5gm1. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a spoleh. Umožní vám to dokoupitelné příslušenství v podobě ocelového mlýnku na všechny druhy obilí (s výjimkou kukuřice), olejová semena, mák, sušené houby a koření.


Snadno si tak můžete připravit. Nekonečné možnosti robotu Bosch nekončí! Tento multimlýnek TastyMoments bude vhodný pro jakékoliv zpracování potravin, neboť obsahuje různých funkcí v jednom. Sada BakingSensation Bosch MUZ9BSpro snadnou a rychlou výrobu lahodného domácího cukroví.


Sada obsahuje nástavec na výrobu stříkaného těsta, šablony různé druhy cukroví, nůž, pěchovadlo, tác a sítko z nerezové oceli. Potěší i velká mísa o objemu , l pro zpracování těsta. Ideální kuchyňský robot v trendy barvách včetně velmi kvalitního příslušenství pro přípravu skvělých jídel.

W) pro náročné a pro rychlé zpracování. Sada PastaPassion pro rychlou a snadnou přípravu domácích těstovin. Bosch Bosch MUM58A(MUM58A20) Multifunkční kuchyňský robot Bosch Creation Line Premium MUM58Anabízí všestranné využití.


Díky bohatému příslušenství tak získáte nepostradatelného pomocníka do kuchyně. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Bosch MUM kitchen machines combine award-winning design with the versatility of a combined food mixer and food processor.


Profesionální výsledky dosáhnete s těmito nástavci rychle a jednoduše. Pro požití se samostatně. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kategorie: Kuchyňské roboty - příslušenství Bosch MUZ5VLLifestyle Set VeggieLove má pět různých kotoučů které vám umožní snadno a rychle připravit ty nejrůznější přísady a potraviny (sekání, krájení, strouhání včetně kráječe na přípravu zeleniny pro asijskou kuchyni a disk na krájení brambor na přípravu vegetariánských jídel). Kč 9Kč Poslední kus za tuto cenu! Profi nástavec na těstoviny Bos. Elegantní, plně vybavená řada kuchyňských robotů Bosch MUM5.


Silný motor, velké příslušenství , nerezová mísa, box na příslušenství , to jsou jen některé výhody této řady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky