pondělí 29. května 2017

Zelená káva nápoj

Vtedy bolo pitie zelenej kávy bežné, zrná sa nepražili ako dnes a káva sa skôr podobala na zelený čaj. V oblastiach, kde bola objavená, je zelená káva stále veľmi obľúbená. Nezabúdajte však na to, že káva slúži ako doplnok stravy a pri chudnutí je najdôležitejšia zdravá strava, pravidelný pohyb a celková zmena životného štýlu. Práve kvôli komplexu obsiahnutých látok sa tento nápoj stáva čoraz populárnejšou voľbou priaznivcov zdravého životného štýlu.


Zelená káva tiež nezvykne obsahovať také množstvo kofeínu, ako čierna. Pražení kávy (od několika sekund až po minuty při vysoké teplotě) jí dodává aroma a neopakovatelnou chuť, ale výrazně snižuje látku, která přispívá ke snižování hmotnosti – již zmíněné kyseliny chlorogenové.

Tento voňavý nápoj s povzbudzujúcimi účinkami je pre mnohých ľudí súčasťou akéhosi denného rituálu, ideálom relaxu a oddychu. Viete však, na čo slúži zelená káva a aké sú jej účinky? To a ešte omnoho viac sa dozviete v článku.


V čom je zelená káva iná? Je zelená káva zázračným prostředkem na hubnutí nebo jde o podvod? Rozporuplných informací je plný internet.


V čem je zelená káva specifická a jak vlastně chutná? Pojďme se společně podívat na fakta a zjistit, jak to tedy je.

Práve tá je zodpovedná za zníženie hladu, zrýchľuje spaľovanie tukov, zlepšuje metabolizmus a očisťuje telo od toxínov, čo zaručuje efektívne chudnutie. Zástancovia zelenej kávy pokladajú za. S naší ZELENOU KÁVOU nic nezkazíte. Káva Arabika je známa po celém světě svojí vynikající kvalitou, jemnou vůní a výjimečnou chutí. Pražením se ale ztrácejí mnohé aktivní látky v kávě.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Tento nápoj Vám napomůže zhubnout, díky kyselině chlorogenové, která snižuje vstřebávání cukru do krve! Najčastejšie je to však práve prášok, ktorý stačí zaliať #127861; horúcou vodou. Z toho dôvodu je zelená káva vhodným pomocníkom pri chudnutí.


Okrem verzie čistej zelenej. Podporuje tiež látkovú výmenu, je aj vynikajúcim antioxidantom. Nápoj si pripravíte z 2-kávových lyžičiek, ktoré treba zaliať horúcou vodou.


Po 5-minútach treba nápoj prefiltrovať. Ve spolupráci s čajovými experty jsme pro vás připravili směsi kolumbijské zelené kávy odrůdy arabica s přírodními bylinami balené do přírodních pyramidek pro jednoduchou přípravu. Tyto směsi zelené kávy mají nejen velmi pozitivní účinky na lidský organismus, ale mají i neodolatelnou chuť.


Stretli ste sa už s pojmom zelená káva ? Hovorí vám to niečo, či je to pre vás čistá novinka? Možno sa pýtate otázku: ,,Je naozaj zelená ?

Má naozaj detoxikačné účinky? Fakt je dobrá na chudnutie? Od tej bežnej kávy sa však odlišuje tým, že neprešla procesom praženia, takže sa v nej zachovávajú niektoré prospešné látky, ktoré by boli pražením zničené. Takouto látkou je napríklad kyselina chlorogénová, ktorá je silným antioxidantom a chráni naše telo pred voľnými radikálmi. Pridáva sa do vybraných kozmetických prípravkov, ktoré si môžeme zakúpiť v lepších drogériách, prípadne prostredníctvom internetu.


V prípade zalievanej kávy máte na výber rôzne kombinácie chutí a spracovania (mletá, celé zrná). Nám osobne najviac chutí variant so škoricou, no na výber máte aj príchute s vanilkou, kardamonom či kokosom. Káva , ktorú vidíte na obrázku, pochádza z Indie a stojí cca Eur (gramov).


Mletá zelená káva je nápoj , který díky kyselině chlorogenové redukuje hmotnost a snižuje vstřebávání cukru do krve. Balení vystačí na přípravu až šálků nápoje. Dávkování a způsob užití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky