středa 17. května 2017

Candy cctos 502 w

Candy cctos 502 w

Comfort CCTOS 502W REFRIGERATORs: Candy refrigerators and freezers offer excellent performance thanks to high technologic standard like the no-frost system and the ice monitoring. Candy CCTOS 502W Refrigerator Need a manual for your Candy CCTOS 502W Refrigerator? Below you can view and download the PDF manual for free. There are also frequently asked questions, a product rating and feedback from users to enable you to optimally use your product. Comfort CCTOS 502W Hladnjaci: Candy hladnjaci i ledenice nude vrhunske rezultate zahvaljujući visokim tehnološkim standardima poput No Frost sustava i praćenja nastanka leda.


Candy cctos 502 w

Energijski razred Hladilniki Candy porabijo kar do manj energije v primerjavi z aparati, razvrščenimi v energijski razred A. Glavne značilnosti: Neto prostornina hladilnika. A hűtőszekrényben található egy belső fagyasztó, melynek űrtartalma liter. Díky funkci automatického odmrazování chladícího dílu si nemusíte lámat hlavu s časem a námahou, které je třeba vynakládat při péči o starší modely chladniček. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Lednice má objem litrů.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Na dveřích jsou umístěny tři přihrádky pro uskladnění vajec a spodní přihrádka je vhodná pro uskladnění lahve na vodu nebo mléka.


Nuomones ir komentarus rašo Pigu. Lankytojų nuomonių, komentarų, patarimų ir pan. Chladnička ponúka nastaviteľné police, police vo dverách a priehradku na čerstvé potraviny.


Strana otvárania dverí je voliteľná. Comfort CCTOS 502W Hladilniki: Hladilniki in zamrzovalniki Candy so izredno zmogljivi in se lahko pohvalijo z napredno tehnologijo, kot sta sistem No Frost za samodejno odtaljevanje in sistem za nadzor nad zamrzovanjem. Siin saate esitada küsimusi selle toote ostnud ostjatele võ Kaup24. Arvamusi ja kommentaare jätavad Kaup24. CANDY hladilnik z zamrzovalnikom CCTOS 5WH.


Primerjaj s podobnimi izdelki. KUPI ZDAJ, PLAČAJ KASNEJE ponudbe. V spletni trgovini dodaj izbran izdelek v. Powyższe informacje pochodzą ze strony euro. Rad Comfort CCTOS 502W CHLADNIČKY: Chladničky a mrazničky Candy ponúkajú skvelý výkon vďaka vysokým technologickým štandardom, ako No Frost systém a monitorovanie námrazy.


A hűtőszekrényben található egy belső fagyasztó, melynek űrtartalma 13 liter. Hodí se proto pro použití v nejmenších domácnostech, případně hotelových apartmánech a podobně. Její vnitřek je rozdělen třemi.


Candy cctos 502 w

Na dverách sú umiestnené tri priehradky pre uskladnenie vajec a spodná priehradka je vhodná pre uskladnenie fľaše na vodu alebo mlieka. Cookie lietošanas noteikumi. Jūs piekrītat šiem lietošanas noteikumus.


SIA TehEksperts veic visas darbības, lai maksimāli nodrošinātu lapas drošu pārlūkošanu un aizsargātu ikviena lietotāja datus. A(z) CANDY kis hűtőszekrény a megszokottól jóval kisebb űrtartalmával elsősorban az apróbb konyhákba, esetleg hétvégi házakba illik. Ez egy hagyományos szabadon álló modell, így nem kell szakembert hívni ahhoz, hogy betegyük a konyhába.


Za preglednost poskrbi LED osvetlitev ter steklene police. CANDY CCTOS 5W porovnaj ceny v obchodoch od 124.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky