čtvrtek 4. května 2017

Eta neptun 3404

How to FIX an UGLY Lawn with - Step by Step for Beginners - Renovation - Duration: 11:10. Hodí se do dílen, provozoven nebo garáží. Jeho hlučnost dosahuje dle výrobce hladiny dB. To je zhruba průměrná hodnota, od které nemůžete očekávat maximální kli na druhou stranu, běžné denní aktivity by. U vybraných prodejen zobrazujeme níže jejich skladovou dostupnost.


Ta je aktualizována každých minut, přesto doporučujeme v případě zájmu o koupi zboží na prodejně předem tuto kontaktovat, a to zejména je-li dostupnost 1-kusy. Kvalitní sáčky do vysavače vyrobené z 5-vrstev netkané textílie. Vysoká filtrační schopnost účinně. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Tyto sáčky jsou plnohodnotnou alternativou k originálnímu výrobku. Sáčky s takto jemnou filtrací nejsou vhodné pro vysávání popela a brusného prachu. W teljesítményfelvétellel és 2W elektronikus szabályozással felszerelt szívóteljesítménnyel rendelkezik.


Víceúčelový vysavač ETA NEPTUN pro suché i mokré vysávání. Je proto ideální do kanceláří pro poctivý. Neptun byl v římské mytologii bohem moří. Tieto sáčky sú plnohodnotnou. Aceşti saci înlocuiesc perfect produsul original.


Sacii cu acest tip de filtrare nu sunt potriviţi pentru aspirarea cenuşii sau a prafului. Az általunk kínált porzsákok kiválóan helyettesítik az eredeti porzsákokat. A rendkívül finom szűrési képesség. Neptún bol v rímskej mytológii bohom morí.


Disponuje obrím zásobníkom až pre l. Je zariadením 3v pretože si k suchému a mokrému vysávaniu pridáva aj čistenie kobercov. Je preto ideálny do kancelárií pre poctivé upratovanie. Vrecka do vysávača ETA MAX 8ks. Sáčky do vysavače - ETA Objednávka obsahuje balení po kusech (celkem sáčků) Mikrofiltr: ano Motor.


ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den. Tradice Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Hubice, hadice, trubky, turbokartáče, štěrbinovky, minihubice, nástavce na údržbu auta - všechno pro komfortní vysávání. Díky tomu můžou sáčky plnit funkci účinného filtru, který chrání vaše zdraví a prodlužuje životnost vysavače.


Sáčky z netkané textilie mají výrazně lepší filtrační vlastnosti v porovnání s papírovými. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Pravidelná výměna filtrů ve vašem vysavači zaručuje správný chod a dlouhou životnost vašeho přístroje.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Vám pomůže ušetřit čas i peníze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky