středa 10. května 2017

Vinotéka guzzanti

Free Shipping Available. Cílem značky Guzzanti je nabídnout zákazníkovi nejžádanější spotřebiče pro domácnost v nadstandardní kvalitě, pečlivě zpracovaném, líbivém designu za cenu, kterou si může dovolit. Firma Guzzanti brzy oslaví patnáct let od svého založení, které před léty dostalo do vínku italskou účast a cíl přivést na trh nejžádanější výrobky v neotřelém designu, výborné kvalitě a skutečně krásných obalech, což oceňují zákazníci v řadě zemí.


Guzzanti GZ 12B disponuje termoelektrickým chladicím systémem bez kompresoru a bez vibrací a vyznačuje se velmi nízkou hlučností do dB. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Stylová vinotéka Guzzanti GZ pro milovníky vína a krásných praktických věcí. Hladina vydávaného hluku a vibrací je tedy maximálně snížena. Do každé zóny si tedy můžete vložit.


Skvele sa hodí aj do hotelov, penziónov alebo kancelárií. Tichá vinotéka s termoelektrickým chladiacim systémom fliaš. Päť chrómovaných drôtených políc poskytuje prehledné uloženie vašich vín.


Vinotéka guzzanti

Poskytuje tak prehledné uloženie vašich vín. Do hotelu, penzionu či kanceláře se skvěle hodí praktická prosklená vinotéka s kompresorem Guzzanti GZ 34. VINOTÉKA VOĽNE STOJACA. Vychutnajte si dokonale vychladené víno aj u vás doma!


Máte radi dobré víno, preferujete vlastný výber fliaš a chcete si ho vychutnať podľa správnych pravidiel. Volně stojící moderní chladící vitrína se drátěnými policemi a nerezovou rukojetí. Pre zaistenie perfektných skladovacích podmienok slúžia dve teplotné zóny o rozdielnych teplotách - jedna pre uskladnenie červeného a druhá pre. Zaujaly Vás naše služby. Snahou naší firmy je nabídnout obchodním partnerům co nejširší sortiment s důrazem na funkčnost, spolehlivost a hlavně nízkou cenovou hladinu.


Přejete si udržet svoji sbírku vín dokonale vychlazené na přesnou someliérskou teplotu, díky čemuž prožijete nezapomenutelný večer? Díky této vinotéce si můžete dopřát kdykoliv. Termochladící prosklená vinotéka Guzzanti GZ bude vhodným doplňkem do každé domácnosti, hotelu či kancěláře.


Díky svému designu skvěle zapadne například do vašeho obývacího pokoje, kde zaručeně upoutá pozornost nejen na sebe, ale především na vaši kolekci. Vďaka elegantnému čiernemu prevedenie zapadne do každej miestnosti. Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.


Jej objem činní 1litrov a ponúka možnosť uskladnenia pre fliaš ví. Dvierka sú z temperovaného tvrdeného zrkadlového skla. Vinotéka Guzzanti GZ 17DD. B elektronické ovládanie s LED displayom a digitálnym termostatom vnútorné LED osvetlenie dvierka z. Pokud chcete, aby vinotéka splňovala nejenom požadavky na množství kolem lahví, ale také na nízké provozní náklady, budete k pořízení takového produktu potřebovat dvojnásobnou částku.


Produkty GUZZANTI na sklade dokážeme doručiť už v deň objednávky! Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Vstavaná vinotéka je zabudovaná do kuchynskej linky alebo ostrovčeka.


Hodí sa do menšej domácnosti, kde sa nenájde miesto pre voľne stojacu vinotéku, ktorá je dizajnovým doplnkom. Aby dokonale zapadla do skrinky, sú už pri jej výbere veľmi dôležité rozmery. Svoje víno môžete uchovávať v bežnej chladničke, avšak maximálnu starostlivosť mu poskytnú až chladničky na víno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky