pondělí 15. května 2017

Penzion jaal příbor

Penzion JAAL Vítejte na stránkách penzionu JAAL. Náš penzion je klidné, čisté, bezpečné místo, plně vybavené pro Vaše pohodlí. Ubytování v nových krásných pokojích s možností přistýlky. Aktuálně: Vynikající české speciality. Meeting facilities are also available.


Free WiFi is accessible.

All rooms include a TV, and a private bathroom fitted with a shower. Pár minut jízdy autem na sever leží Ostrava, na východ Beskydy, na jih Valašsko a na západ dálnice D1. Příbor je jedním z nejstarších měst na severní Moravě a mezi jeho zajímavosti patří i fakt, že se zde narodil slavný psycholog Sigmud Freud. Na výlet se můžete vydat do Beskyd na Štramberskou Trúbu či na Radhošť nebo také do Nového Jičína.


V penzionu najdete také konferenční prostory. Wi-Fi je k dispozici zdarma. Všechny pokoje jsou vybaveny TV a vlastní koupelnou se sprchovým koutem.


Ubytovat se můžete ve dvoulůžkových pokojích a celková kapacita penzionu je lůžek včetně přistýlek. TV, přípojka WIFI,parking se zabezpečením, případný odvoz autem dle objednávky, snídaně dle dohody, školící místnost, objednání jídel dovozem, kuchyňka s mikrovlnou troubou, vařičem, varnou konvicí a lednicí V klidné části Příbora - část Klokočov, v blízkosti.

Konferenční místnost k pronájmu 16. Nabízíme k pronájmu plnohodnotnou konferenční místnost za vynikající Číst více. Single, double and multiple-bedded rooms are available.


In some of the rooms it is possible to add an extra bed. The guest house also offers conference spaces. The restaurant located within the guest house provides catering. Zde si prohlédněte jejich podrobný výčet. Ubytují vás v příjemných dvoulůžkových pokojích s vlastní koupelnou a televizí.


K dispozici je společná kuchyňka, kde si můžete připravit občerstvení. Fotografie průběžně aktualizujeme, abychom vás neochudili o žádnou novinku. Pro pořádání různých typů školení menších kolektivů do osob. V naší světlé, prostorné a úhledné místnosti jsou ideální podmínky pro školení, semináře, meeting a prezentace Vaší firmy.


Latest starting price for this hotel). Trains stop km from the guest house. Pension JAAL Příbor Nabízíme ubytování v nově otevřeném penzionu v klidné části Příbora, blízko centra města.


Zkušenosti ostatních návštěvníků vás jistě utvrdí, že jste si vybali správné ubytování. Providing an ideal mix of value, comfort and convenience, it offers a family-friendly setting with an array of amenities designed for travelers like you. Read the Information and Reviews from this fabulous BB.


Check the Availability and Book instantly without reservation costs.

Poskytujeme veškerý servis pro vaše pohodlí při pracovních cestách. Bezpečné parkování v blízkosti letiště Ostrava. PENZION PŘÍBOR JAAL ul.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky