středa 31. května 2017

Ručníky s výšivkou

OSUŠKY A RUČNÍKY S VÝŠIVKOU ,-,Hotové. Provozovatel e-shopu veratex. Veratex Česká republika s. Předměty v koupelně oživte vlastním potiskem. Výšivka na ručníku potěší každý den.


Provádíme vyšívání ručníků, osušek županů.

Děláme také potisk plážových sandálů. Osušky, ručníky s vlastní grafikou, ručníky s výšivkou , ručníky FULLPRINT s plnobarevným potiskem. Ručníky také potiskujeme do bordury.


Potěšte své milé kvalitními a na dotek příjemnými ručníky s výšivkou jména a znamení na přání. Dětské froté ručníky s motivem pro dceru, syna, vnučku, vnuka - VHODNÉ JAKO DÁREK. Rozměr 50x1cmVysoká gramáž 500g. Nadýchané a hebké ručníky s vysokou savostí nemusí být jen sen!


Vybírejte z široké nabídky barevných odstínů a vzorů na RodinneBaleni. Dante povlečení-záclony.

VOLEJTE rádi vám pomůžeme. To jsou ručníky a osušky z česané bavlny, mikrovlákna, bambusového vlákna či bio bavlny. Syté, ale i pastelové, něžné barvy, romantické, s krajkou či výšivkou , jak je libo. V luxusním balení nebo takové, které se dají kombinovat s dalšími výrobky ve stejném designu v našem e-shopu. Nejnižší ceny Nejvyšší ceny.


Zajištujeme kompletní vybavení pro Vaše hotelové provozy. Sada pro křížkovou výšivku s ručníkem, sada pro křížkovou výšivku s utěrkou, díky nim vzniká originální ručník s výšivkou nebo utěrka s výšivkou. Stylový doplněk nejen do koupelny.


V naší nabídce máme ručníky s výšivkou. Nejsme a ani nechceme být dodavatelem ručníků jako takových - na to je spousta jiných prodejců. Stává se tím tak z něj milý a neotřelý dárek.


Na Vaše přání můžeme vyšít i jinou velikost ručníků či jiný motiv. Kvalitní froté ručníky s výšivkou a jménem dcery, syna, vnučky, vnuka vhodné jako dárek k vítání občánků. Pokud chcete ručník z mikrovlákna, který je rychleschnoucí a ještě je velmi příjemný, hebký, vybírejte kvalitní ručníky z mikro bavlny Micro Cotton.


Froté ručníky s výšivkou - český výrobce sportovních oděvů IVEMA. Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies. Reklamní ručníky a osušky můžeme s vytkaným logem může být vyroben také v jiných, nestandardních provedeních a rozměrech.


Spolu s různými barevnými kombinacemi mohou být vytvořeny přesně na míru podle vašich požadavků.

Udělejte radost sobě nebo svým blízkým krásnou osuškou s originální výšivkou. Osušky jsou kvalitní, dobře sají a rychle schnou. Vyšít můžete jméno, věnování nebo si vybrat s nabízených motivů. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Vyšívaná loga, přánička, obrázky na froté ručníky které můžete použít jako dárek pro své blízké, přátele, zaměstnance, obchodní partnery nebo jako dekorace domů, hotelů, sportovních klubů a jiných zařízení.


Ozdobte si i svoji koupelnu s našimi ručníky v pestrých barvách. Nabízíme klasické ručníky z mikrobavlny, ale i unikátní bambusové. Nebo obdarujte blízké ručníkem s výšivkou.


Zboží vyráběné na přání zákazníka na dobírku nezasíláme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky