pondělí 29. května 2017

Smaltované nádobí sada

Použity jsou kvalitní skleněné poklice s otvorem pro odvod páry během vaření. Nádobí se může použít v troubě pro zapékání do 1°C. V sortimentu českého smaltovaného nádobí se specializujeme na tradiční smaltované nádobí z Českých Budějovic, kde najdete smaltované nádobí BELIS a smaltované nádobí SFINX. Kvalitní sada nádobí ROYAL - smaltované.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů smaltované nádobí. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Inzeráty smaltované nádobí - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Jsme výrobce tradičního kvalitního smaltovaného nádobí. Používají skutečně velmi kvalitní materiály a moderní technologie, zaručující nejen bezproblémové užívání, ale i snadnou údržbu a především dlouhou životnost všech výrobků. Jedinečná nabídka kvalitního českého nádobí vyráběného v Českých Budějovicích.


Smaltované nádobí s krásným designem za dobré ceny. Neváhejte vyzkoušet kvalitu, kterou ve svých dománostech měli již Vaši prarodiče a která stále slouží k naprosté spokojenosti valné většiny uživatelů. Kompatibilní se všemi druhy ohřevu včetně indukce. Bezpečný a nepřilnavý povrch Titanium Mineralia.


Bílé smaltované nádobí je zdobeno pěkným dekorem, který dokáže při obědě naladit tu správnou atmosféru.

Nerezové nádobí je lehké a vyrobené v moderním designu. Ekonomicky výhodnější je kupovat sady nádobí a vyplatí se to pak i při samotném vaření, pečení i smažení. Sada nádobí je velmi často praktická i pro skladování, protože hrnce, kastroly a rendlíky se skládají do sebe.


Historie výroby smaltovaného nádobí pod touto značkou je více jak 1let. Nádobí SFINX je užíváno prakticky ve všech českých domácnostech po celé generace. Jedinečný dekor houby na smaltovaném náobí a to nejen pro vášnivé houbaře. Dekor houby je decentní a sympatický a jiste budě na plotně lahodit vašemu oku.


Na našem eshopu najdete široký výběr smaltovaného nádobí v tomto krásném dekoru. Při vývoji tohoto nádobí vycházela firma BELIS ze svých dlouholetých zkušeností s výrobou smaltovaného nádobí , čímž zajistila vysoký kvalitativní standard stejně jako u nádobí ze smaltované oceli, které se v Českých Budějovicích vyrábí již více než 1let. Hrnce, pánve a sady nádobí z prvotřídních materiálů. Vhodné i na indukci a vše skladem. Sada nádobí – masivní hrnce s poklicí a pánev s velmi kvalitním nepřilnavým povrchem PFLUON GRANIT.


Můžete v něm vařit, smažit, dusit, opékat a zapékat s minimální potřebou tuku. Připravovaný pokrm se nepřipéká. Poklice s otvorem pro únik přebytečné páry. Stačí si jen vybrat velikost sady a styl, který vám sedne.


Výroba smaltovaného nádobí , zejména smaltovaných hrnků na zakázku. Nabízíme smaltované hrnky všech možných barev a tvarů. Kupte si ten nejlepší smaltovaný hrnec, rendlík, smaltovaný pekáč, či pánev.

Hodnocení produktu: (Perfektní) 1recenzí. SADA NÁDOBÍ ECOPRESTO, dílů Představte si kvalitní, ale přitom cenově dostupné nádobí , které nepřipaluje, dá se v něm vařit téměř bez tuku a ještě fantasticky vypadá. METALAC sada smaltovaného nádobí tráva, dílů je vyráběna ze speciálních plechů o síle – 25mm.


Metalac Sada nádobí tráva, dílů. Podle nejnovějších průzkumů je smaltované nádobí absolutně zdravotně nezávadné což ho řadí na první místo ve zdravém vaření. Jedinečná kolekce kvalitního smaltovaného nádobí značky Olymp nabízí široký sortiment smaltovaných výrobků od smaltovaných hrnků, přes smaltované pánve, pekáče, misky, cedníky, vědra, umyvadla až například po smaltované gastro nádobí.


Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu. Sady hrnců, NašeObchody. Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky