pondělí 29. května 2017

Plechové cedule

Staré reklamní plechové cedule měly za úkol oslovit zákazníky. Dekorační plechové cedule mají širokou oblast využití. Naše stránky se zaměřují na automobily, motocykly, staré reklamy amerického stylu a podobně. Nejčastější motivy, které zde najdete, jsou například Indian, Harley Davidson, Route 6 Ford Mustang, Chevrolet, Plymouth, Porsche a mnoho dalších.


Nabízíme bohatý výběr motivů ve vysoce elegantním provedení a nepřeberném množství.

Můžete vybírat z cedulí několika rozměrů, záleží jen na vašich potřebách a vkusu. Najširšia ponuka dekoračných retro cedúľ. Skrášlite si svoj byť, kanceláriu alebo kaviareň. Najlepšie ceny trhu a všetko okamžite skladom. Udělejte svůj domov ještě krásnější s dekoračními cedulemi z FAVI.


Ať už chcete vtipnou ceduli na zeď, hledáte retro reklamy nebo smaltované cedulky ve stylu známých značek, u nás si vyberete. Proklikejte se téměř tisícovkou našich cedulí a cedulek a vyberte si tu, která vám mluví z duše.

Koupím staré předválečné nebo poválečné plechové , smaltované reklamní cedule na služby nebo výrobky: - např. Zájem mám hlavně o cedule s pivní tématikou - s motivem piva nebo pivovaru. Super plechové cedule , které výborně doplní Vaši výzdobu.


Vážení zákazníci, chtěli bychom vás upozornit na to, že je nyní naše linka plně vytížena, a to převážně ohledně dotazů na ochranné pomůcky. Nemusíte stěhovat nábytek, nemusíte tapetovat, ani malovat. Stačí pořídit si nevšední stylovou dekoraci z naší bohaté nabídky. Nádherné plechové retro cedule jsou navíc prakticky nezničitelné, takže mohou zdobit nejen byt a kancelář, ale i hospodu či dílnu. Tak proč si nepořídit aspoň dekorativní plechové cedule a mít tuhle legendu ve svém domově?


Vybírat můžete z designu retro motorek, současných silných mašin nebo samostatného znaku značky Harley. V nabídce máme i plechové cedule italské značky. Filtrovat zrušit všechny filtry. Philips Retro cedule motorcar lamps 30xcm- 39Kč s. Plechová cedule PHILIPS 300x470mm. Povrch tabulky v provedení reflexním s certifikací pro dopravní značení a monomerické fólie pro běžné využití.


Cedule plechové , smaltované, retro či originál, to všetko nájdete v našej ponuke.

Cedule , ktoré ponúkame majú úplne nový design alebo sú vernou replikou starých reklamných cedúľ. U nás nájdete štýlové cedule v rôznych veľkostiach a motívoch, ktoré presne doplnia váš priestor. V ponuke máme cedule s 3D prelisom vyrábané v Nemecku, cedule v americkom retro štýle priamo z USA ale aj štýlové cedule vyrobené z pevného hliníka. Ponúkame bohatý výber motívov vo vysoko elegantnom prevedení a neprebernom množstve. Môžete vyberať z ceduľou niekoľkých rozmerov, záleží len na vašich potrebách a vkus.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Vybírejte z 5produktů v kategorii cedule. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci.


Cena výroby plechové cedule je vždy závislá na složitosti grafiky. Pár řádků textu bude vždy levnější, než cedule s logy evropských fondů. Váš prehliadač neakceptuje Cookies. Pre optimálnu funkciu a zobrazenie obsahu povoľte v nastavení prehliadača používanie Cookies a spustite stránku znova. Buy Precor Equipment Refurbished to Like New, Warranty Include year Warranty Options.


The Top 1Retailers Can Be Found on eBay. Find Great Deals from the Top Retailers.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky