pondělí 22. května 2017

Prodám pípu s chlazením

Výčepní zařízení na pivo s chlazením. Prodám pípu ,výčepní zařízení. Inzerát byl odebran z oblíbených. Samoobslužné výčepní zařízení značky LUKR.


ZDARMA: 1kus sanační adaptér, 1kus narážecí hlavici. Kompletní příslu - Bazarbox.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Pouze osobní převzetí na Praze 5. Popis: Pípa s chlazením na 5l soudek piva nebo vlastní nápoj do 5l nádoby, která je součástí. Pípa je s kompresorem, možnost připojení CO2. V parných dnech budete závidět těm, co si koupili pípu s chlazením. Nákup pípy s chlazením představuje spoustu výhod.


Specializovaný na pivní chlazení, chlazení na pivo a výčepní zařízení značky LINDR. Jsme smluvní partner firmy LINDR pro prodej výčepní techniky.

Country pípa s autoventilkem na pivo, nejjednodušší. Tiskárna k pokladně PARTNER. Nabízím pivní pípu s integrovaným chlazením. Upně nová nepoužitá, vyhraná v tombole. Není to klasická pípa na velké sudy, nýbrž na 5l soudky.


Vše, co potřebujete do Vašeho domu, bytu nebo na zahradu. Vyberte si nový či zachovalý nábytek z našeho bazaru. Můžete také pomocí naší inzerce výhodně prodat nebo nakoupit zahradní techniku, kotle, zahradní grily, klimatizace a jiné zboží. Chlazení na pivo, pivní chlazení, výčepní zařízení LINDR.


Vážení zákazníci, expedice zboží probíhá každý pracovní den. Doručení spediční službou PPL na dobírku je stále možné, ale prosíme Vás o maximální využívání platby bankovním převodem. Párty pípa je neboli cestovní výčepní zařízení. Kvalitní výčepní zařízení od českého výrobce Lindr jsou zárukou dlouhé životnosti, spolehlivosti a perfektně vychlazeného piva.


V naší nabídce naleznete výčepní zařízení v mnoha různých variantách a také ve výhodných výčepních sestavách, kde naleznete vše potřebné pro naražení sudu a natočení piva. Dobrý den, už delší dobu hledám někoho, kdo by prodával nosály červené. Měla bych zájem o jedno mládě.


Je to výborná cestovní nejlevnější možná varianta pro bezproblémové točení piva z klasických nerezových keg sudu.

Mimo výčepních zařízení u nás naleznete i příslušenství související s čepováním piva. Naražeče, rychlospojky, hadice, tlakovací techniku a mnoho dalšího. V kategorii elektro bazar můžete najít zboží jak bazarové, tak i nové od samotných prodejců, kteří využili náš bazar s elektronikou.


Najdete zde velký výběr LCD televizorů, DVD přehrávačů, domácí kina, digitální fotoaparáty a zrcadlovky, kompletní foto-příslušenství, ale i digestoře, holící strojky, ledničky, kávovary a jiné elektro, které tvoří. Zadní lem, otvory pro pípu , přední mřížka s roštem a vaničkou s odtokem. Dvoukohoutková NEREZ pípa zabudovaná v NEREZ pultíku na zabudování. Vybavená vlastním chlazením s možností připojení sudů. S Bier Maxx budete mít vždy doma čerstvé točené pivo.


Nebudete si chtít nechat ujít ušlechtilý design a jeho nejvyšší kvalitu. Objednávky objednány s osobním odběrem u nás na prodejně budou probíhat ideálně s platbou předem nebo platební kartou přímo na pokladně. Objednávka bude nachystána a rychle vydána na provizorním pokladním pultu přímo u dveří. Děkujeme za pochopení a snad to bude brzy jako dřív.


S pivovarským pozdravem Dej bůh.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky