středa 3. května 2017

Koupelnová galerka

Závěsné zrcadlové skříňky neboli koupelnové galerky nacházejí v moderních koupelnách stále své místo. Jejich design ušel během let pěkný kus cesty, a tak dnešní elegantní kousky nemají prakticky nic společného s nevzhlednými skříňkami z bakelitu, které kdysi byly v každé koupelně stejné. Nábytkové GALERKY - zrcadlové skříňky Nábytkové galerky nebo také koupelnové zrcadlové skříňky jsou nedílnou součástí koupelny. V případě, že nemáte pro uložení hygienických potřeb jinou možnost, tak jsou zde pro vás zrcadlové skříňky se světlem nebo zrcadlové skříňky bez světla.


Správně zvolené zrcadlo dokáže s vaší koupelnou udělat divy.

V SIKO nabízíme klasická zrcadla, která jsou řezaná ze zrcadloviny, pro luxusnější vzhled se zrcadla zdobí fazetou. V poslední době se galerky staly velice populární. Koupí galerky ve vaší koupelně značně přibyde úložného prostoru. Ten je navíc rafinovaně schovaný za zrcadlem, takže už nemusíte plýtvat prostorem kvůli další skříňce. Koupelnová galerka ENZO GA 1S svým dokonale čistým tvarem doplňuje koupelnové skříňky s umyvadlem řady ENZO.


Koupelnová zrcadla IKEA jsou testována pro použití ve vysoce vlhkých prostorech. Nejsou pouze praktická, abyste si mohli zkontrolovat, kam si nanášíte líčidla.

Navíc praktická nastavovací. Kupte si skříňky do koupelny na jednom místě. Hledáte koupelnovou skříňku s umyvadlem, se zrcadlem nebo s košem?


A nezapomeňte se podívat, které koupelnové skříňky jsou v akci. Galerie je sestavena z 3D návrhů koupelen, vytvořených v grafickém centru SIKO KOUPELNY a. Více informací o kompletní. Jaké zrcadlo do koupelny? S osvětlením nebo bez osvětlení, s poličkou, skříňkou či jiným úložným prostorem? Máme i LED osvětlené zrcadlo.


U nás koupíte jak zrcadla bez rámu, tak s rámem v různých barvách (bílé, černé, šedé, dřevěné) a stylech. Další › Galerky, koupelnové galerky a zrcadla. Jednoduché koupelnové skříňky se zrcadlem, dokonalý a hlavně potřebný nábytek do vaší nové koupelny. Ať už bydlíte v panelovém nebo rodinném domě, musíte tyto krásné designové kousky mít. Galerka do koupelny je ideální volbou v případě, pokud máte málo úložného místa pro uskladnění kosmetických přípravků a různých doplňků.


Vybírat můžete galerky s osvětlením, nebo bez. Z materiálů pak plast, nerez nebo dřevo.

Kovové provedení - antikorozní úprava. Zrcadlové skříňky za ceny, které jinde nenajdete! V nabídce naleznete přes 1modelů klasických skříněk, zrcadlových galerek včetně integrovaného osvětlení. Další důležitou součástí koupelen jsou galerky, kterým také říkáme zrcadlová skříň. V naší nabídce najdete skříňky klasického či moderního vzhledu z různých materiálů, s osvětlením nebo bez osvětlení, či doplňující police.


Kingsbath Auriga galerka s osvětlením. Koupelnový nábytek tvoří důležitou součást Vaší koupelny, protože v ní trávíte ospalá rána a unavené večery. Plastová galerka do koupelny.


Koupelnové galerky se vyrábějí v mnoha variantách a způsobech provedení a záleží pouze na vašich preferencích. V této sekci si prohlédněte nabídku koupelnových galerek vyrobených z plastu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky