pátek 5. května 2017

Konvice varná

Sofistikovaná varná konvice umožňující volbu optimální teploty pro jakýkoli druh čaje či kávy. Samozřejmostí je moderní design, snadná manipulace a odnímatelný filtr vodního kamene. Pryč jsou doby, kdy jste na přípravu čaje a kávy čekali dlouhé minuty.


Konvice varná

Dnes vám rychlovarná konvice uvaří vodu během chvilky, proto se hodí i během vaření. Varné konvice je efektivním, rychlým a nepostradatelným pomocníkem pro ohřev vody. Po ránu jsou nejlepším přítelem, protože dokud si neuděláme ranní kávu nebo čaj, tak nefungujeme. Varná konvice Smaltovaná varná konvice o objemu 2. Pískací varná konvice od značky Lamart je vhodná na všechny typy sporáků včetně indukčního.


Je vyrobena z velice kvalitní nerezové oceli a její madlo je zhotoveno z odolného plastu. Díky plastovému odnímacímu víčku se snadno čistí. Rýchlovarné kanvice majú svoje nezastupiteľné miesto v našich domácnostiach.


Preč sú časy, kedy ste na prípravu čaju a kávy čakali dlhé minúty. Dnes vám rýchlovarná kanvica uvarí vodu v priebehu chvíľky, preto sa hodí aj počas varenia. Nedis KAWK510EWT je vybavena bezdrátovou otočnou základnou a díky ergonomickému tvaru budete vodu nalévat pohodlně i při úplném naplnění. Stylové provedení z nerezové oceli, dřeva a gumy činí z varné konvice nápaditý doplněk každé kuchyně.


Spolehlivá šedá varná konvice s kvalitním středovým kontaktem uvaří až l vody. Celkově je však varná konvice pro ohřev vody úspornější než např. Oceníte odnímatelný filtr proti vodnímu kameni i bezpečnostní výklopné víko.


Konvice varná

Stačí si jen vybrat jestli chcete keramickou, nebo nerezovou, retro, nebo moderní… Na FAVI. Objevte Philips varná konvice. Zjistěte, proč jsou pro vás tyto varná konvice vhodné.


Porovnávejte, čtěte recenze a objednávejte online. Konvice na vaření vody. Pro výběr rychlovarné konvice je důležitý objem ohřívané vody. Dalším důležitým parametrem je.


Free Shipping Available. Pro ty z Vás co mají rádi klasiku tu máme pěkné designové konvice na čaj, kávu i espresso. Vyberte si ty nejkvalitnější konvice od značky Bergner. Pro náročné tu máme i smaltové konvice od KaiserHoff v různém barevném.


Má bezpečnostní zajištění víka, Filtr pro zachycení nečistot a usazenin - vyjímatelný a omyvatelný. Smaltovaná konvice z nerezové oceli s pohodlným úchopem k použití na všech typech sporáku. Odnímatelné víko, které usnadňuje čištění. Zvukový signál – zapískání, jakmile tekutina uvnitř konvice dosáhne varu. Rukojeť z nerezové oceli se silikonovou výztuží pro bezpečné a pohodlné uchopení konvice.


Konvice varná

Ať už jste si vybrali elektrickou rychlovarnou konvici KitchenAi či konvici na sporák, zvolili jste pro svou kávu a čaj špičkovou kvalitu, styl a eleganci. Zařízení je nepostradatelným doplňkem při dlouhých cestách , cestování , při pobytu v přírodě apod. Rychlovarná konvice do automobilu od holandské firmy All Ride.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky