pondělí 6. února 2017

Pečenka nebo remoska

Free Shipping Available. Objem l dovoluje upéci i slušně velké kuře nebo pekáč buchet. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Jeho popularita je díky univerzálnosti použití a snadné obsluze opět na vzestupu a pozvolna se stává nedílnou součástí nejen těch tradičních, ale také mnohých moderních kuchyní. V nabídce pečících hrnců případně pečících pánví, jasně dominují dva konkurenti, a to remoska a pečenka. Zatímco remoska je lety zažitý název pro tento typ spotřebiče a zároveň i ochranná známka, pod kterou probíhá výroba stejnojmennou firmou, pečenka je opět stejný spotřebič, pečící.


Pečenka je v různých podobách na trhu už let. Působí bytelně, kompaktně. Nádoba má čtvercový tvar, díky svéhloubce pojme v pohodě i celé kuře. Okénkem ve víku lze kontrolovat zlátnutí kůrčičky. Všechna držadla zůstávají po dobu pečení chladná.


Teplotu korigovat nejde, má pouze tlačítko za zapnutí a vypnutí. Když zvednete víko, vypne se a rychle. Obsluha je přitom snadná a výsledky chutné a zdravé.


Proto jsme připravili recenze remosek všech cenových tříd. Zvládne buchty, šunkofleky, grilovaná kuřata i bábovky. Rozhodli jsme se pro vás otestovat její MAX verzi. V naší recenzi se dočtete, jaké jsou její slabiny i silné stránky.


Jarka odpověď Zobrazit odpovědi Kurka kuřete 25. Nejprohlíženější galerie Igor Bareš našel pro rodinu ráj na zemi. Ten se rozprostřete na dno i po stěnách a těsto se něho nalejete.


Pokud je vaše remoska nebo pečenka vybavena skleněným oknem, počítejte s tím, že prostředek koláče může být upečený méně než okraje. Dle rad zkušených spotřebitelů v tomto případě stačí remosku na chvíli vypnou a poté ještě krátce zapnout. Při svém vaření ji využijí třeba studenti na kolejích, nebo ve svém domově lidé, kteří nechtějí hned zapínat klasickou troubu. Své vyžití ale nabídne i na chatách nebo chalupách.


Jednoduše všude tam, kde je třeba připravit jídlo jednoduše, rychle a efektivně. ETA má řešení, které vám umožní pečení, zapékání nebo vaření snadno v malých nebo velkých kuchyních, na chatě nebo na dovolené bez zvýšené spotřeby energie. Můžete tak ušetřit až energie ve srovnání s běžnou troubou.


A co je nejdůležitější: potřebujete pouze jediný přístroj! Voňavé, šťavnaté maso a křupavý moučník zvládnete i mimo svoji domácnost. Proto u pečenky nevadí, že je víko celé skleněné, je to jen poklop. Obojí má své výhody i nevýhody, to už nechávám na hospodyňkách. Tip: Zkuste v pečence udělat popcorn.


Rohlíky potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme hrubozrnnou solí, kmínem popř. Upečené rohlíky necháme na mřížce vychladit – pokud je tedy nesníte ještě horké ;-). Remoska peče zeshora, pečenka zespoda!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky