pátek 26. května 2017

Elektrická vývrtka na víno

Elektrická vývrtka na víno , ořezávač a nálevník. Je koniec klasickým otváračom na víno. Teraz máte možnosť bez problémov otvoriť víno týmto elektrickým otváračom. Ako elektrický otvárač vína funguje?


Elektrická vývrtka na víno

Veľmi ľahko a otvorenie fľaše vína trvá len pár sekúnd. Stačí keď priložíte otvárač na hrdlo a podržíte tlačidlo. Pomocí elektrické vývrtky otevřete lahev během vteřin.


Naša unikátna vínna sada obsahuje nielen elektrickú vývrtku, ale aj zrezávač fólie, prevzdušňovacie lievik a samozrejme aj vákuovú zátku na uchovanie vína. Pozvali ste si hostí na večeru a chcete urobiť dobrý dojem chutným vínom? Ako správny hostitelia, by ste tiež mali vedieť víno servírovať so všetkou gráciou. Táto šikovná pomôcka Vám pomôže víno ľahko a bezpečne otvoriť a tiež naservírovať. Obvykle jíme víno při nejrůznějších příležitostech.


Tato automatická vývrtka je velmi praktická a funkční, jelikož byla navržena k snadnému otevření všech druhů lahví s korkovým špuntem. Liberec, České Budějovice, Pradubice, Hradec. Originální, elektrický otvírák na víno. Praktický a přenosný s LED osvětlením! Bezpečné a rychlé otvírání vína!


Ušetřete si námahu a práci a otevírejte víno moderním a rychlým způsobem! S elektrickou vývrtkou Basic Black! Díky snadnému ovládání již nebude problém otevřít jakýkoli uzávěr na všech typech lahví. V balení najdete také kleště k odstranění fólie na uzávěru vína. Tento elektrický otvárač ponúka ľahký, energeticky nenáročný a rýchly spôsob otvárania akejkoľvek formy vína.


Vysokorýchlostné rotácia dosahuje rýchlosť sekúnd otvorenej fľaše a hluk je nižšia ako decibelov. Vstavaná lítiová batéria 550mAh zaisťuje otvorenie fliaš v. Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze KOALA Vývrtka na víno. Součástí balení jsou kleště k odstranění ochranné fólie okolo uzávěru vína. Technické parametry: 4x baterie AA (tužkové baterie, nejsou součástí balení) Obsah balení: otvírák na.


Je-li na prodávaném zboží, na jeho obalu, v návodu připojenému ke zboží nebo v reklamě v souladu s jinými právními předpisy uvedena doba, po kterou lze zboží použít, použijí se ustanovení o záruce za jakost. Zárukou za jakost se prodávající zavazuje, že zboží bude po určitou dobu způsobilé k použití pro. Naše unikátní vinná sada obsahuje nejen elektrickou vývrtku, ale také seřezávač fólie, provzdušňovací nálevku a samozřejmě i vakuovou zátku na uchování vína. Na jedno nabití lze otevřít až lahví.


Jednoduché, praktické, originálne. Jééé, zase sa zlomil korok! Nejde to otvoriť, ten špunt je snáď prilepený! LigneW Vývrtka na víno - ebenové dřevo. Vývrtka na víno z nerezové oceli Eva Solo.


Otvírák na láhve TINTO. Po dobu dní zůstanete přihlášeni k systému a můžete využívat výhod karty TchiboCard. Rovněž si můžete ukládat nákupní košík na různých zařízeních.


Nechcete-li tuto službu využívat, je potřeba, abyste se na konci své návštěvy odhlásili. Více informací najdete v dokumentu Informace o ochraně osobních údajů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky