pondělí 29. května 2017

Obrazový závěsný systém

Nabízíme Vám závěsné systémy, které umožňují snadné a rychlé zavěšení obrázků v každé situaci. Stropní, stěnový a závěsný systém tvoří celok. Pověsit obrázek nebylo nikdy jednodušší!


STAS cliprail max dluží své jméno na speciální upevňovací svorku - kolejnici STAS - kterou lze jednoduše připevnit ke stěně. Pro optimální výsledek po instalaci můžete zkontrolovat přechod mezi STAS cliprail max a stropem například pomocí (akrylátového) tmelu. Pokud si nevíte rady s problematikou rámování a paspartování obrazů. This video is unavailable.


Galerijní závěsný obrazový systém newArt Abyste si mohli správně vybrat jednotlivé komponenty a sestavit si závěsný systém na obrazy, připravili jsme si pro Vás níže, pod přehledem komponentů, jednoduchý návod. Obrazový závěsný systém je vhodný nejen pro galerie a veřejné prostory, ale i pro domy a byty milovníků umění kteří často mění umístění obrazů. Stahněte si leták s podrobnými cenami! Závěsný a obrazový systémy.


Obrazový závěsný systém

Možnost dodání osvětlení. STAS multirail crown je vhodný do nových i starších budov, a velmi zajímavý do klasických budov. Tento systém lze snadno instalovat.


ZÁVĚSNÝ SYSTÉM NIELSEN GALLERY. Dlouhodobým základem naší nabídky a bestselerem je závěsný galerijní systém Nielsen Gallery. Oblíbený je především pro svoji všestrannost (ve svých dvou variantách délek a čtyř barevných variantách je naprosto univerzální) a snadnou instalaci pomocí držáků montovaných do zdi. Nechcete si vrtat do zdi? Přemísťujete občas obrazy na stěně?


Jsou na stěnách cenné tapety, malby a podobně? Vadí Vám nesutálé opravy po hmoždinkách a hřebíčcích? Použijte závěsný obrazový systém ! Systém , který je díky zvýšené liště na míru šitý stropům vašich místností. Jednoduchá montáž spolu účelovostí řadí systém dlouhodobě k nejpouživanějším a nejoblíbenějším v Evropě. Použitím závěsných lanek a háčků změníte interiérovou dekoraci během pár vteřin.


Každý, kdo častěji mění obrazové rámy ve svém interiéru, velice rychle ocení jednoduchost a účelnost závěsného systému. Realizace výstav a jiných akcí v Praze a okolí. Nabízíme rámy ve všech cenových relacích, u nás si vyberete, ať už potřebujete jen zarámovat diplom, nebo chcete rám pro mimořádné umělecké dílo. Vždy však klademe důraz na perfektní řemeslné zpracování.


Do lišty se nasouvají závěsná ocelová či perlonová lanka na které se následně zavěšují jednotlivé obrazy. Systém funguje tak, že se na stěnu připevní nenápadná hliníková lišta s drážkou. Do této drážky si pak na libovolné místo umístíte perlonové nebo ocelové lanko s posuvným háčkem, na který pověsíte obraz. Potřebujete obrazový závěsný systém do galerie, restaurace, výstavních prostor, kavárny nebo privátního interiéru? Každý, kdo mění obrazové rámy velmi ocení jednoduchost, variabilitu a účelnost závěsného obrazového systému.


Jeho výhodou je flexibilita a možnost časté změny vystavovaných děl bez nutnosti složitého zaměřování, vrtání, případně zatloukání nebo vytahování hřebíčků. Rámování obrazů a prodej obrazů. Rámy, klips rámy včetně atypických rozměrů.


Nemusíte být milionáři, abyste si mohli domů koupit profesionální závěsný systém. Montuje se do státních institucí i soukromých galerií, ale především do bytů, kde dokresluje atmosféru. Click-Rail je hliníková lišta, která se připevňuje ke stěně pomocí upevňovacích. Pro nástěnný i stropní závěsný obrazový systém je použita elektrická lišta Volt vedená přímo lištou, což umožňuje osvětlit váš obrazy přímo ze závěsného.


Vešanie obrazov nebolo nikdy jednoduchšie! Pridávajte a premiestňujte Vaše obrázky úplne jednoducho, bez akéhokoľvek náradia. Ocelová závěsná tyč,Velmi pevný závěsný systém. Tyčka i závěs je vyroben z nerezové oceli.


Nosnost háčku na tyčku 40kg. Máte-li v plánu měnit obrazový rám, určitě budete rádi za účelnost, variabilitu a jednoduchost tohoto systému. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky