středa 10. května 2017

Demižon na slivovici

Demižon 10L v plastovém koši Na slivovici nebo mošt. Plastový koš je rozebiratelný a demižon se dá pohodlně umýt. Dodávaná zátka je pouze proti zaprášení.


Doporučujeme objednat zátku podle daného objemu demižonu. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.

Z naší nabídky je důležité vyzdvihnout tradiční opletený demižon , který zaujme nejen milovníky vína a jiných alkoholických nápojů. Skleněné demižony jsou opletené pásky a hadičkami v různých barvách, takže si každý může vybrat dle své libosti. Dubové sudy a škopky na zelí, maso a okurky Samostatné pípy a ventily VÍNO, MEDOVINA, DESTILÁTY Skleněné zboží Skleněné soudky.


Sklo a porcelán Kuchyňské náčiní Nože a nůžky i pro profesionály Držáky náčiní a nožů Prkénka, podnosy, prostírání Hodiny, budíky, minutky Jídlonosiče (i termo), ešusy Termosky, termosy, chladící tašky, boxy Dózy a boxy na potraviny Kráječe Struhadla Cedníky Dochucovací sady Formy pečící a na led Příbory. Do objemu litrů má demižon ucho jedno, od objemu litrů má ještě druhé pomocné ucho. Nabízíme také demižony a láhve opletené přírodním materiálem - pedigem nebo proutím. Z tohoto materiálu je vyplétané i dno.


Ukázka jednoduchého postupu pro vyčištění demižonu.

This feature is not available right now. Please try again later. Opletený demižon 08 l, Karel Bláha. Fľaše na olej a nealko. Původní slovácký demižon , který se po zániku skláren v Dubňanech ztratil ze světa a byl nahrazen nehezkými a nekvalitními demižony dováženými z Itálie.


V malé rodinné sklárně ve Strání jsme zajistili exkluzivní výrobu dokonalých demižonů a po sedmi letech je vracíme na trh. Tato slivovice je tradiční švestkový destilát s jedinečnými vlastnostmi. Demižón se výborně hodí jako dárek pro větší oslavy jako svatby, narozeniny, promoce či jako dárek pro Vaše obchodní partnery za dloholetou spolupráci.


Má baňatý tvar a úzké hrdlo. Pro Vaše snazší nakupování bude při návštěvě těchto stránek docházet k profilování, což je forma použití souborů cookies za účelem vyhodnocování osobních preferencí a zájmů zákazníků a následná tvorba. V teto sekci najdete skleněné láhve a demižony, opletené vrbovým proutím.


Krásný demižon opletený vrbovým proutím vytváří příjemnou atmosféru venkova na každé oslavě. Součástí opletení demižonu je také ucho pro snazší manipula. Tyto výrobky jsou vhodné jako dárky, dekorace, nebo jako pěkná a hodnotná ochrana proti rozbití sudů, naplněných cenným materiálem.


Výroba a prodej oplétaných demižonů. Tedy prakticky když je na dvorku či v dílně chladno tak kolem 15°C, první voda co do demižónu nalejete bude mít maximálně 45°C. C ji vylijete a nalijete vodu teplou 60°C kterou předehřejete demižón na 50°C.


Tu už nemusíte vylévat a můžete do ní míchat vodu horkou a později téměř vařící.

Celkem kusy, pouze osobní odběr. Prodám nový, nepoužitý, kvalitní demižon o objemu litrů od italského výrobce (zn. Ambrosio).


Prodám skleněné demižony o objemu litrů s plastovým košem. Skleněné láhve na alenku, láhve na slivovici , jablkovici, třešňovici, hruškovici, meruňkovici. Archivace vína, archivace pálenky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky