pondělí 29. května 2017

Nerezové tácy a podnosy

Jsou ideální do restaurací, barů, hotelů, na servírování snídaňových bufetů a švédských stolů. Nerezové tácy a podnosy. Otočný tác z nerezové oceli Wenko Turn Uno, ø 2cm.


Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-z předchozí strana. Nejprodávanější produkty z kategorie.

Chladicí podnos s poklopem DELÍCIA ø cm. Rádi vám poradíme s výběrem. Objednávky přijaté do 12. Takto by mělo vše dorazit přepravní službou PPL (při platbě na dobírku) do Vánoc.


Praktický servírovací podnos byste měli mít vždy po ruce. Může se hodit hned po ránu, když nesete miláčkovi snídani do postele, podnos na dort na odpolední siestu nebo večer, když k Vám přijde návštěva. V kategorii tácy a podnosy naleznete kvalitní nerezové podnosy pro stolování a servírovaní.


Kč 11Kč bez DPH 13Kč 11Kč bez DPH Sklad.

Návrh, dodávka, montáž a servis profesionálních gastro zařízení pro hotely, restaurace, školy, domovy důchodců. AKCE LETÁK White week sale - Akce platí pouze do vyprodání zásob nebo do 13. Nabízíme gastro zařízení, nerez gastro techniku, příslušenství a gastro zboží pro vybavení profi gastro provozů. Tácy a podnosy na 4home. Servírovací tác, podnosy a plata patří k neodmyslitelným doplňkům pro podávání studených lahůdek na rautových stolech.


Talíře na šneky, podnosy na stojánek pro bagety, nerezové tácy s hladkým nebo zdobeným okrajem, nerezové stohovatelné podnosy , plata s ochranným poklopem na zákusky nebo nerezové tácky pod sklenice. Koupelnové a wc doplňky. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Podnosy a tacy najdete a porovnáte na Srovnanicen. Staňte se našim stálým zákazníkem a využijte tak výhodných obratových slev: při dosažení obratu nad 100. Základem pro servírování Vašich pokrmů jsou tácy a podnosy. Značka Cilio, Alessi nebo Zack nabízí servírovací podnosy z nerezové oceli, jejichž design vás okouzlí elegantním vzhledem. Tyto podnosy budou ozdobou každého prostřeného stolu.


Moderní a praktické designové podnosy z tvrzeného plastu představuje italská. Záleží na vkusu každého, jaký materiál upřednostňuje a pro jakou příležitost jsou podnosy či tácy určeny.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Inzerát nerezové podnosy v okrese Bruntál, cena 100Kč, od lukasfray na Sbazar. Popis: prodám různé typy nerezových podnosů. Cena za 1ks = 100Kč Možno koupit samostatně nebo jako celek. Tyto modely oceníte například při malém pikniku na dece na zahradě. Designové tácy a podnosy za skvělé ceny!


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Dochucovadla (10) V kategorii dochucovadla naleznete kvalitní nerezové pomocníky pro dochucování jídel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky