středa 31. května 2017

Dortová forma kulatá

Dortová forma kulatá

Dortová forma na čísla a písmena - nepřilnavý povrch Sada na pečení písmen nebo číslic. Obsahuje: Základní plech (2x 3x cm), + rámečků pro tvorbu znaků. Forma na dort se dnem se velmi snadno používá a není náročná na údržbu. Kulatá forma na dort umožní péct klasické dorty, na jaké jsme po léta zvyklí. Tradiční kulatá forma na dorty.


Dortová forma kulatá

Vybrat si můžete různé formy na pečení dortů. Podle materiálů nabízíme hliníkové, teflonové nebo moderní silikonové formy. Dortová kulatá forma s odnímatelným dnem je opatřena přezkou pro snadné vyjmutí korpusů, dortů. Využijete ji pro pečení sladkého pečiva, masových dobrot i k přípravě. CZK Pečící papír oboustranný.


Pořídit si můžete jednoduchou i patrovou formu na dort. Pečení dortů není nijak složité, s našimi pomůckami je to ještě. Biopan Dortová rozkládací forma průměr cm Gold kulatá výška cm. Kulatá pečící rozkládací forma z oceli se zlato měděným prémiovým nepřilnavým povrchem BIOPAN GOL který se snadno udržuje a má dlouhou životnost. Průhledná dortová páska 5cm x m FC21– Skladem.


Dortová forma kulatá

Dortová průhledná páska je vyrobena z průhledné folie a slouží k. Formy na dorty bez dna se vyrábějí v různých tvarech z pevných materiálů, které krásně vytvarují Váš zákusek. Výhodou těchto forem je jejich skladnost. Vyrobena je z pocínovaného plechu.


Nabízíme ji hned ve čtyřech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky