úterý 2. května 2017

Horkovzdušný hrnec recepty

Horkovzdušný hrnec recepty , které budete milovat. Nápady na recepty z horkovzdušné fritézy se nám to přímo hemží, co? A to jich je jen pouhá píď. Co je vlastně horkovzdušný hrnec a jak funguje? Možná jste už o pojmu zdravé fritování slyšeli.


A třeba je to pro vás novinka. S horkovzdušnou fritézou si snadno a rychle a téměř bez oleje připravíte zdravé hlavní jídlo i moučník. S pouhou jednou lžící vámi vybraného oleje, si za pomoci cirkulace horkého vzduchu připravíte křupavé hranolky, dozlatova propečené řízky, koláče i muffiny. Fritézám, ze kterých prská olej a line se pach přepáleného tuku už odzvonilo.


Jídlo dnes dokážete usmažit také bez kapky oleje, zdravě, jen s využitím horkého vzduchu. Přečtěte si, jak nová technologie funguje a inspirujte se třemi recepty pro horkovzdušnou fritézu. Hrnec je navíc vybaven automatickým vypínáním a nepřilnavým povrchem.


Výhodou je i rychlé zahřátí (do tří minut). Výrobce však neuvádí, zda je vyžadováno použití alespoň malého množství oleje, nebo zda je možné mýt jednotlivé komponenty v myčce. Máme horkovzdušný hrnec Rohnson asi dva měsíce.


Ze začatzku jsem nevěděla jak s ním zacházet, ale ve finále je to skoro to samé jako horkovzdušná trouba. Jen člověk musí mít nádobí co se do toho vejde V dortové formě se dá upect korpus na dorty čí jiné buchty. NYNÍ S DÁRKEM - KUCHAŘKOU S RECEPTY PRO HORKOVZDUŠNÝ HRNEC ! V Německu či Belgii již patří ke standardnímu v. K FRITOVACÍMU HRNCI NYNÍ ZDARMA KUCHAŘKA S RECEPTY PRO HORKOVZDUŠNÝ HRNEC ! Tenhle zdravý friťák je při vší pokoře zkrátka pecka! Multifunkční hrnec recepty , které budete milovat. Připravit chutné domácí jídlo, do kterého nemusíte dávat olej, je velmi praktické.


Hlavní výhodou je také fakt, že vaření vás s tímto přístrojem bude bavit. Do horkovzdušné fritézy tak použijete mnohem méně oleje než u klasické fritézy a tím. Díky vnitřnímu objemu o velikosti litru není problém připravit třeba až porcí hranolek najednou. Praktické je i nastavení programu, a jeho kontrola a velkém LCD displeji.


Samozřejmá je možnost nastavení teploty, a to v rozsahu od 80. Tento přístroj nahradí hned několik domácích spotřebičů. Zde si dovolujeme přiložit několik tipů a receptů, abyste měli ze zdravého vaření ještě větší požitek. Každý může přidat vlastní recept. Návod co zvládne horko vzdušná fritéza video - Kuchařka, vaření, recepty na dobré jídlo.


Především troubu, fritézu, pánev či remosku a nově i funkci grilu. Multifry je inovativní kuchyňské zařízení kombinující funkci fritézy s nízkou spotřebou oleje a multifunkčního hrnce. Již na první pohled vás zaujme svým moderním provedením, které se skvěle hodí. Koupila jsem si halogenový horkovzdušný hrnec.


Myslela jsem si, že vaření v něm bude brnkačka, ale myslet, zanamená ho…vědět. Momentálně mám pocit, že jsem vyhodila peníze z okna. Kuře se sice upeče, ale vysuší i když dám do nádoby vodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky