středa 3. května 2017

Okapové systémy

Specializovaný internetový obchod s širokým výběrem okapových systémů s příslušenstvím. Kvalitní okapové systémy na všechny střechy a pergoly. Dopravíme kamkoliv v rámci ČR. Skladové zásoby nejprodávanějších typů a. Na skladě držíme okapový systém ve čtyřech materiálech a to plast, hliník, pozink a barevný pozink , dle přání zákazníka umíme také dodat v materiálu měď a titanzinek.


V nabídce můžete narazit na klasické měděné okapy, dále na pozinkované, plastové, titanzinkové, hliníkové okapy, barvené pozinkované žlaby a svody.

Okapy a jejich rozdělení. Jejich montáž nevyžaduje lepení ani šroubování a odolávají korozi. Plastové okapové systémy.


Materiál je koextrudovaný PVC s vrchní vrstvou z polymetakrylátu, který zaručuje barevnou stálost. V nabídce klasické pozinkované okapy, měděné a titanzinkové okapy, plastové okapy, barevné okapové systémy a prvky s povrchovou úpravou. Jedinečné vlastnosti Technologie výroby z předlakované oceli. Povrchová úprava Elite je na základní materiál nanášena ještě před tvarováním prvků, proto je rovnoměrná a chrání ocelový plech i na méně dostupných a namáhaných místech.


Spočítejte si okapy na vaši střechu Spočítat materiál.

Upřesnit parametry materiál. Cu (69) FeZn (393) TiZn (69) typ. Na těchto stránkách Vám představujeme okapy, plechy a střešní krytiny rakouského výrobce PREFA Aluminiumprodukte GmbH. Izolační systémy nejen že izolují teplotní rozdíly, ale používají se též jako pojistná hydroizolace a izolace zvuková.


Při rekonstrukci a opravách střech slouží též jako vyrovnávací prvek a napomáhá tím tak k lepšímu vzhledu střechy. Nedílnou součástí střešních systémů je systém okapový. Měděné okapové systémy jsou podstatě nákladnější než jiné druhy, ale na druhou stranu je to jediná investice, protože měď nerzne a nemusí se tím pádem ani natírat nebo jinak ošetřovat.


Vlivem přírodních vlivů ovšem časem mění svou barvu na odstín zeleno-modré. PROKOP - okapové systémy a střešní krytiny. Jsme výhradním prodejcem slovenské firmy KJG a. Dnes jsme největší prodejce této značky na Vysočině. Jsme dovozcem a odborným prodejcem okapového systému slovenského výrobce KJG a. Pro okapové systémy se stále více používá i hliník s polyuretanovou povrchovou úpravou, který v sobě spojuje vynikající vlastnosti hliníku (dostatečná pevnost při výborné tvárnosti) s dodatečnou ochranou proti oxidaci.


Organická povrchová úprava v široké škále barev se nanáší z obou stran a poté následuje. Výroba a dodávka hranatého okapového systému, doprava celá ČR - žlaby, svody, háky, kolena, kotlíky v materiálu barevně lakovaný pozink a hliník dle RAL, titanzinek, měď. Odkvapové systémy z pozinkovanej ocele.


Pozinkované odkvapy Uľahčite si skladanie odkvapového systému. Skráťte výber prvkov na minútu.

Aktuálně se Vám zobrazují pouze plastové či pozinkované okapové žlaby, okapové svody apod. OKAPOVÉ SYSTÉMY OKAPOVÉ SYSTÉMY Mnoho okapových systémů, mnoho materiálů V naší nabídce najdete okapové systémy vyrobené z nejpopulárnějších materiálů. Chcete-li se seznámit s nabídkou konkrétního žlabového systému, vyberte níže uvedenou kategorii žlabů.


Všechny prvky systému byly navrženy tak, aby zajistily správné spasování a snadnou a rychlou montáž systému. Tvar a hloubka okapů zajišťují účinné odvádění vody i během intenzivních a dlouhodobých dešťů. Prodej a služby pro podnikatele nejsou přerušeny.


PROVOZ OBCHODU NENÍ OMEZEN! Důležitá opatření dle nařízení vlády ČR ze dne 15. Montáž Systém LindabRainline se kromě řady nesporných výhod vyznačuje také, a to možná především, snadnou montáží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky