úterý 30. května 2017

Jídelní sada talířů

Nabídka jídelních sad talířů různých tvarů a barev. Nabízíme především talíře značky Luminarc, které se vyznačují především vysokou kvalitou a svou různorodostí. Jídelní servisy skladem expedujeme do hodin.


Z materiálů máte na výběr porcelán či tvrzené sklo s vysokou odolností. BEAUTY se hodí pro každé stolování. Mäser 18dílná jídelní sada Herbal Garden.

Domestic 6dílná sada mělkých talířů Delia, cm. Banquet 18dílná jídelní sada Bluebell. Skleněná jídelní sada nebo porcelánová? Detail produktu Do obchodu. V sadě najdete dva mělké talíře, dva hluboké talíře a. V našem obchodě si můžete pořídit velmi pěkné jídelní soupravy s dekoracemi i čisté bez dekoru.


Specializujeme se na porcelánové jídelní soupravy, keramické jídelní soupravy a jídelní soupravy z tvrzeného skla. Balení obsahuje talířek, misku a hrneček. To, že je to český výrobek, jen potvrzuje jeho kvalitu!

Inspirace jako praktický dáreček, ze kterého bude dětem opravdu chutnat. Porcelánová jídelní souprava je duší každé domácnosti a zobrazuje úroveň domácnosti. JÍDELNÍ SOUPRAVY, SADY TALÍŘŮ - Online prodej jídelních souprav, servisů a sad talířů.


Elegantní jídelní sada s čtvercovým tvarem talířů je vyrobena z kvalitního porcelánu a dekorovaná pěkným květinovým motivem, který krásně vyniká na čistě bílém podkladu. Sváteční porcelán po babičce nechte ve skříni a pořiďte si jídelní servis podle svého vkusu. Malé i velké jídelní servisy bílé barvě i barevné se vzory, včetně moderních hranatých talířů. Lze je používat v mikrovlnné troubě i mýt v myčce nádobí.


Talíře jsou vyráběny z keramiky, porcelánu a skla, což nabídku dále rozšiřuje. Nejčastěji se setkáme s plochým, hlubokým a desertním talířem. Co se týká materiálů, vyrábějí se soupravy jídelních talířů z porcelánu, skla i plastu. Nabízíme jídelní soupravy od značek VaBene a KaiserHoff, které jsou k dostání v různých barevných odstínech i velikostech. Tyto soupravy jsou vyrobeny z vysoce kvalitního porcelánu a keramiky.


Při stolování se nesmí zapomenout ani na ty. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma jídelní sada talířů. Ušetříte tak čas i peníze. Sady talířů - hledáte způsob jak oživit Vaši domácnost?


Povlečení, obrazy, svíčky nebo dekorace na zeď - nechejte se inspirovat. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.

Bílý podklad zdobí černé, šedé a fialové proužky. Atraktivně působí také zajímavý, netradčiní tvar talířů. Skvěle se hodí pro slavnostní tabuli, ale i pro každodenní stolování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky