středa 10. října 2018

Varná deska kombinace indukce sklokeramika

Indukce vytváří teplo přímo ve varné nádobě a varná zóna přitom zůstává téměř nezahřátá. Proto se rozlitá jídla nikde nepřipečou a desku lze pak velmi snadno čistit. Indukce spotřebuje méně energie než plynová či sklokeramická deska. Indukce , nebo sklokeramika aneb Jakou varnou desku vybrat.


Vzhledově stejné varné desky se od sebe liší hlavně způsobem zahřívání hrnců a pánví.

Chtěla bych se zeptat, kdo z vás má kombinovanou varnou desku - půl indukce , půl sklokeramika ? Plánujeme zařizovat byt, mám vybrané nádobí od Tescomy, ale bohužel některé hrnce a pánve s nepřilnavým povrchem nejdou na indukci. Tohoto typu nádobí se vzdát nechci. A nerada bych se vzávala i indukce.


Jednoduše flexibilní vaření: indukční varná deska Klarstein Delicatessa umožňuje optimální využití prostoru s minimální spotřebou energie při vaření. Kombinovaná varná deska. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis.


Indukce a elektrický ohřev na dosah S touto kombinovanou varnou deskou máte k dispozici jak indukční, tak elektrické varné zóny a můžete si volně vybírat mezi různými zdroji energie.

Na první pohled rozdíl není patrný ale způsob zahřívání hrnců a pánví je naprosto rozdílný. Naše indukční varné desky sice ještě nedokážou zázraky, ale ve srovnání s konvenčními varnými deskami se přesto dokážou pořádně blýsknout. Indukční varná deska Bosch přivede dva litry vody k varu dvakrát rychleji než sklokeramické varná deska. Takže můžete večeři servírovat rychleji a zároveň spotřebujete.


Plyn, nebo sklokeramická varná deska ? Sklokeramické varné desky. Tuto téměř hamletovskou otázku vyřešila už před několika lety třetí varianta: indukční deska. Ani kuchaři z michelinských restaurací se už za ni „nestydí“ a pořizují si ji do profesionálních kuchyní. Ti, kteří vaří na plynu, říkají, že neexistuje žádná rychlejší forma nastavení teploty.


Ti, kteří upřednostňují indukci, říkají, že není nic snazšího k čištění. Teď už si nemusí vybírat mezi těmito modely. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Varná deska s kombinací indukčních a sálavých varných zón. Plynová varná deska Bosch POH6B6Bse v našem testu ukázala jako ideální střední třída.


Za stále slušné peníze si můžete svoji kuchyni vybavit schopným spotřebičem, který něco umí a zároveň i dobře vypadá.

K jejímu ohřevu dochází téměř okamžitě a navíc přesně v teplotě, kterou si nastavíte. Indukce vaří velmi rychle a lze ji během vaření účinně regulovat. Nádobí na indukční vaření musí mít magneticky vodivé. K ohřevu se využívá indukce (magnetické technologie), kdy se deska a varná plocha sama o sobě nezahřívá, ale naopak zahřívá dno hrnce. Nejen, že teplo neuniká po stranách a vy tak šetříte výdaje na energiích, ale jde.


Normální sklokeramika dneska stojí polovinu co indukce , hi-light rychle hřeje, setrvačnost, ano, ale dá se s tím počítat. Rozhodně menší než litinové plotýnky. Jen si rozmyslete rozměry ploten, některé desky mají prapodivné kombinace malých a ohromných.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky