čtvrtek 11. května 2017

Nejprodávanější pračky

V čem je lepší plnění pračky zepředu? Nejprodávanější skupinu praček tvoří modely s plněním zepředu. Jedná se o velmi oblíbené a klasické modely, u kterých je velký výběr možností, značek, typů i technologií. U praček s horním plněním byste tolik variant nemohli očekávat.


Důležitým parametrem při výběru pračky je například maximální počet otáček, počet pracích programů, maximální možná náplň a nebo třeba spotřeba vody na prací cyklus.

Pokud máte omezený prostor, může Vás zajímat také hloubka pračky , protože k dispozici jsou i pračky mělké. Nejlepší pračky s předním plněním. Nejběžnějším typem pračky jsou ty plněné zepředu, jejichž nabídka je rovněž nejširší. Oproti těm s horním plněním sice zabírají více místa, ale mají větší vkládací otvor a jejich horní hranu lze využít pro odkládání věcí nebo umístění sušičky. Výborný poměr ceny a kvality vás určitě nezklame.


Nechte se inspirovat ostatními. Specifickým typem jsou pračky vestavné, které jsou určeny k zasazení do kuchyňské linky nebo koupelnového nábytku.

Jedná se v podstatě o předem plněné pračky , přičemž některé mohou být kombinované i se sušičkou. Kliknutím na jednotlivé řádky tabulky se dostanete k podrobným specifikacím a recenzím uživatelů. Recenze, test a rady jak vybrat pračku se sušičkou. Podívejte se na produkty seřazené podle ceny od nejlevnějšího v kategorii levné pračky se sušičkou Zboží seřazené dle prodejnosti od nejvíce po nejméně prodávané najde v kategorii nejprodávanější , nejlepší pračky se sušičkou Produkty řazené dle hodnocení uživatelů od nejlepšího najdete v pračky se sušičkou.


Vybírají mezi nimi všichni, kterým prostor dovolí si před pračku dřepnout při vyndávání prádla a především ti, kteří požadují kvalitu konstrukce a dlouholetou funkčnost. V naší recenzi praček proto nesmí zástupci této značky chybět. Testy praček jsou ideálním odrazovým můstkem při výběru pračky. Spolehněte se na výsledky světových testů, které jsme pro vás sesbírali a roztřídili. Výsledná tabulka s doporučenými modely nabízí ty nejlepší pračky , jaké jsou v současnosti na trhu.


V úvahu se samozřejmě brala i cena a uživatelské recenze. Při výběru se zaměřte na: velikost a typ plnění pračky , hmotnost praného prádla, spotřebu elektrické energie a spotřebu vody při praní, velikost otáček při odstřeďování, hlučnost pračky při praní a při odstřeďování, další doplňující funkce pračky. Dále také najdete jako vždy pár tipů na ty nejlepší pračky se sušičkou podle testu uživatelů. V tabulce naleznete nejoblíbenější pračky se sušičkou dle Heureka. Jako nejlepší pračku s horním plněním jsem vybrali AEG ProSteam LTX7C562C.


Ta je vybavena například parním programem nebo technologií ProSense, která automaticky upravuje průběh a délku programu podle množství prádla v bubnu.

Pračky s horním plněním – vítěz testu. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady. Obě konstrukční řešení jsou po stránce životnosti nebo pracích výsledků zcela rovnocenné.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Toto jsou nejprodávanější produkty z kategorie pračky.


Komfort spolehlivého sušení za každého počasí je u nich totiž násoben výhodou dvou spotřebičů v jednom. V této kategorii nakoupíte nejlevnější pračky světových značek se standardní dvouletou zárukou! Ať už se jedná o pračky vráceny v denní lhůtě, s poškozeným obalem nebo pouze rozbaleny na prodejnách a výstavách. Při výběru automatické pračky rozhoduje několik faktorů jako je množství náplně, spotřeba vody a energie, hlučnost, programová nabídka a rozměry.


Nabízíme pračky s předním plněním ale i pračky s horním plněním. Ten kdo nemá dostatek místa nabízíme i pračky se sušičkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky