pondělí 15. května 2017

Nejlevnější indukční varná deska

Indukční varná deska se plotýnkami. Oproti indukčním deskám se plotýnkami jsou levnější a kompaktnější. Díky funkci PowerBoost dosáhnete varu až o polovinu rychleji.


Komentářů Má někdo indukční varnou desku Bosch PUE631BB2E? Nabízí varné zóny různého výkonu a průměru. Každá varná zóna je vybavena funkcí Powerboost a indikátorem zbytkového tepla.


Dětská pojistka chrání před nežádoucí manipulací s ovládáním. Dotykové ovládání je umístěno v přední části a je velmi intuitivní. Jakmile stisknete ovládací prvky, varná deska vám rychle dodá přesně takový tepelný výkon, jaký potřebujete. Inteligentně rozpozná nádobu a ohřívá přímo její dno.


Ihned po odejmutí nádoby se varná zóna rychle ochladí, čímž se minimalizují bezpečnostní rizika a možnost připálení zbytku jídla. Správný výběr varné desky do značné míry ovlivňuje kvalitu a rychlost i energetickou náročnost vaření. Nová generace varných desek MORA vám nabízí velké množství typů a designů samostatných či vestavných varných desek od plynových, indukčních či sklokeramických. Za relativně slušnou cenu se dočkáte indukčních zón, které jsou vybaveny intuitivním ovládáním s drážkou. Ovládání je nesmírně pohodlné a přirozené.


Láká především úsporou energie a také jednoduchou údržbou. Ve srovnání s jinými typy varných ploch vyniká indukce rychlostí, s jakou se zahřívá, a tak vám umožní se do vaření pustit takřka okamžitě, zatímco její povrch zůstává chladný a bezpečný. S precizním intuitivním ovládáním si navíc můžete. Varné desky od gorenje, to je kombinace designu, vyspělých technologií a rozumné ceny. Základní typy - indukční OmniFlex, sklokeramické a plynové panely.


S rychlou a energeticky účinnou indukční varnou deskou z IKEA si vaření užijete kdekoli. Ty naše fungují s hrnci a pánvemi s magnetickým dnem a zahřívají se, pouze když na nich stojí nádobí, takže jsou bezpečné. Využijte i funkce jako power booster, přemostění, dětský zámek a ochrana proti přetečení.


Jednoduché ovládání – EasySelect EasySelect Koncentrace na to podstatné: Centrální číselná řada k ovládání všech varných zón a stupňů výkonu. Automatická detekce aktivuje pouze potřebnou zónu. Bezdrátová pečicí sonda měří teplotu středu pokrmu. Vařte těstoviny, probublávejte omáčku, smažte steak – málo, středně nebo dobře propečený. Na této varné desce můžete dokonce vařit vakuově.


Zmínit můžeme například časovač, se kterým si pohodlně navolíte začátek i konec vaření. Oceníte také funkci nastavení teploty, některé funkce dokonce umožňují i. Výhodou této indukční varné desky Mora VDI 6X je rovný povrch bez okraje, kde by se mohly zachycovat nečistoty. Vestavná varná deska se automaticky vypne po 1. Náklady na nákup a provoz keramických a indukčních varných desek se výrazně liší.


Je důležité zvážit váš styl vaření, bezpečnost, účty za energii a čas, kdy rozhodujete o tom, co je nejvhodnější. Varná deska Typ desky: indukční (30). Akce Doprava zdarma Trouba Electrolux EOD5H70X. Nejlevnější Nejdražší Doporučujeme Dostupnost.


Elegantní černé provedení. Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky