středa 17. května 2017

Japonské nože santoku

Ak našinec používa jeden nôž, je to Gyuto. Slovo santoku v japončine znamená výhody. Tie spočívajú v tom, že jedným nožom môžete rovnako kvalitne krájať mäso, ryby a zeleninu. Svojou šírkou pripomína nôž Nakiri, no na.


Japonské nože santoku

V naší nabídce naleznete santoku , gyutoh, sujihiki, nakiri nebo yanagiba nůž precizního zpracování tradičních německých výrobců ze Solingenu. Japonské a čínské nože. Nejlepší kované nože máme od značek F. DICK, WUSTHOF a Zwilling. Preto sa tieto japonské nože považujú za najviac vyvážené a harmonické.


Nájdete u nás kratšie aj dlhšie japonské santoku s rôznymi rukoväťami od plastových až po drevené. Nůž santoku je japonskou obdobou většího kuchařského nože , který používáme v Evropě. Jedná se o univerzální model vhodný jak pro krájení masa tak zeleniny.


Kvalitní japonské nože. Dopřejte si nože v prvotřídním provedení. Zwilling sú maximálne prepracované a kvalitné - ručne doostrené, kontrolované lasérom, extrémna tvrdosť čepele, dokonalé vyváženie.


V ponuke sú špičkové japonské nože Miyabi na zeleninu, na. K těm nejkvalitnějším a nejznámějším patří značka Kanetsune z nožířského města Seki City. Jejich prvotnim znakem je velmi nizký uhel nabroušení čepele, obvykle okolo stupňů. Pro srovnání, evropské kuchyňské nože jsou obvykle broušeny pod úhlem stupňů. Vstúpte do klubu výnimočných.


Japonské nože santoku

Nippon Knives vám ponúka vstupenku do klubu 50. Pro lepší přehled a snadnou orientaci jsme pro Vás rozdělili nože F. Dick a Zwilling do kategorií dle vlastností a použití. Profi japonské nože SANTOKU a NAKIRI.


Využijte špičkové technologie japonských nožů i vy, ve své kuchyni. S noži SANTOKU a NAKIRI precizně naporcujete zeleninu, ovoce, maso i ryby, a to jak na větší kousky, tak na ty nejtenčí plátky nebo nudličky. Nože s pevným ostřím, zavírací nože , kapesní nože , lovecké nože , kuchyňské nože , meče, dýky, brousky, brusivo. SANTOKU - japonské šéfkuchařské Šéfkuchařské nože CHROMA Vykosťovací nože CHROMA DEBA - japonské vykosťovací nože Filetovací a plátkovací nože CHROMA YANAGIBA - jap. Unikátní design a pravá japonská kvalita, to jsou nože MINOVA.


Japonské nože santoku

Santoku , Nakiri, Guyto, Sashimi. Nejběžnějším typem japonského kuchyňského nože je santoku , který je obdobou evropských kuchařských nožů. Kromě santoku se však u nás už začínají používat i jiné typy, jako například nakiri, gyuto, deba nebo yanagiba.


Rukojeť je z černé umělé hmoty se třemi nýty. Tyto nože na první pohled upoutají krásným damaškovým vzorem z nerezové oceli, který je po obou stranách čepele. Tento jedinečný vzor je výsledkem opakovaného skládání a kování jemné nerezové oceli v. Důvodem je jejich naprostá univerzálnost.


Od drobného sekání bylinek rovnou ke krájení masa a ryb! Ideálne na krájanie mäsa, rýb a zeleniny na tenké rezance pre prípravu ázijských pokrmov v panvici wok. Kouzlo japonské kuchyně spočívá v pestrosti a precizní úpravě mistrně naporcovaných pokrmů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky