pátek 21. dubna 2017

Myčka electrolux vestavná

Naše diskrétní, výkonné a energeticky úsporné vestavné myčky nádobí usnadňují život a kuchyň je díky nim úhlednější a příjemnější. Kupte teď a získejte peníze zpět U vybraných prodejců nyní můž. Začátek všech programů lze nastavit podle vašich potřeb díky funkci odloženého startu, přičemž všechny údaje se přehledně zobrazí na displeji. Naše nová myčka nádobí na trh přináší první přídavné ostřikovací rameno, které dosáhne do všech koutů a na každý kus nádobí.


Pomocí přídavného ostřikovacího ramene vyčistí nádobí ve všech koutech myčky, takže bude dokonale čisté. Get Electrolux Spare Parts. Navštivte naše stránky, nebo jeden za našich showroomů.


Má skrytý ovládací panel, který je umístěný na horní straně dvířek. Na jedno naplnění dokáže umýt až sad nádobí. Nabízí mycích programů. Bosch SMI68TS06E vestavná myčka nadobí.


Naše nenápadné, výkonné a energeticky úsporné vestavné myčky nádobí dělají život jednodušším. Kuchyň je díky nim úhlednější a příjemnější. Využijte svou kuchyň co nejlépe a pořiďte si jednu z našich energeticky účinných myček nádobí.


Vybírat můžete z řady tradičních i moderních barev a povrchových úprav tak, aby se vám myčka hodila do kuchyně. Na všechny myčky nádobí poskytujeme pětiletou záruku, jež zajišťuje kvalitu a výkonnost. Kapacita myčky postačí pro umytí sad nádobí.


Nutno zmínit i DEEP SILENT technologii, díky ní je myčka extra tichá. Myčky nádobí se stávají nedílnou součástí každé moderní kuchyně, především díky jejich vlastnostem, které šetří čas a spotřebu vody. Vestavná myčka nádobí nabízí chytrý způsob, jak vás neustále informovat o průběhu mycího programu.


V průběhu mytí promítá na podlahu červený světelný paprsek. Když je nádobí umyté, barva se změní na zelenou. Myčka nádobí MIELE plně integrov. Jsme zde stále pro vás. Aktuálně je prodejna elektro v omezeném provozu.


Myčka electrolux vestavná

Order Your Electrolux Spare Parts Online Now. Shop Our Selection of Fridge Parts. Find the Right One for You! Vacuum Parts and Accessories. High Quality, Low Price Guarantee.


Free Shipping Available. Díky úplnému přizpůsobení oddílů v myčce nádobí se do ní vejde zkrátka všechno. S jedinečnými skládacími policemi a košem, který lze zdvihnout, můžete konfigurovat vnitřek spotřebiče tak, aby vyhovoval všem druhům nádobí.


Pohodlná funkce řízení času vám umožňuje zkrátit délku programu o polovinu, aby vaše nádobí bylo připravené, kdykoliv jej budete potřebovat. Mechanismus ComfortLift vysouvá dolní koš směrem nahoru, abyste se. Nezbytnou součástí každé moderní domácnosti je v současné době výkonná myčka. Pokud nechcete, aby spotřebič narušoval celkový design kuchyně, pořiďte si vestavný model.


Vám zajistí pohodlí při mytí nádobí: Eco 50°C, intenzivní 70°C, hodina 50°C,. Technologie AirDry dokončí každé mytí automatickým pootevřením dvířek, aby dovnitř mohl proudit čerstvý vzduch. Vaše talíře a příbory tak budou dokonale usušené.


Electrolux Approved Dealer, Price Match Guarantee and Next Day UK Delivery available!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky