úterý 14. června 2016

Sklo za kuchyňskou linku cena

Tvrzené sklo je velmi pevný materiál, který je prakticky nemožné rozbít při běžné práci v kuchyni. Skla za kuchyňskou linku vyrábíme precizně na zakázku včetně rohových výřezů na horní skříňky, výřezů na vypínače a zásuvky. Za kuchyňskou linku se standardně dává sklo Lacobel a Lacomat. Lacobel – neprůhledné lesklé barevné sklo , je vytvrzené a jeho tloušťka bývá mm.


Na jeho ploše je nanesen barevný neprůhledný lak a polypropylenová fólie, která zajistí, že se při rozbití sklo nesesype, ale pouze popraská na menší plošky.

Skleněný obklad za kuchyňskou linku od profesionálů. Nabízíme skleněné obklady z kaleného skla v široké paletě odstínů, fototisk, broušený ornament, efekty a další způsoby provedení. Sklo za kuchyňskou linku , kalené sklo do kuchyně. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících.


Obklady za kuchyňskou linku jsou odolné vodě, vlhkosti i prudkým změnám teplot. Jsou vysoce odolné a dodají vaší kuchyni jedinečnou atmosféru. Pročtěte si naše návody na instalaci obkladů za kuchyňskou linku , podívejte se na naše video, ve kterém obklady instalujeme nebo si pročtěte naši poradnu.

Naše sklenářství působí na trhu již více jak let. Dodáváme, opracováváme a montujeme veškeré druhy skel jako napřiklad tabulová skla, obkladová skla, bezpečnostní skla, skleněné schody a zábradlí, skleněné dveře, skleněných dělících stěny, zasklívání pergol, markýz a výroba skleníků. Díky kvalitní výrobě na moderních strojích umíme vyrobit i ty nejsložitější tvary z jednoho kusu.


Mezi skly tak nevznikne žádná mezera a celá plocha se výborně udržuje. Ve sklech děláme běžně výřezy pro digestoř a horní skříňky či šikmé hrany. Ani dlouhé sklo nás nezaskočí. Zdá se, že například keramický obklad vyjde levněji.


Srovnáváme-li ale sklo s velkoformátovými kalibrovanými obklady a vezmeme-li v úvahu cenu jejich obložení a vyspárování i to, že se jedná o velice hrubý mokrý stavební proces, zjistíme, že sklo vítězí. Nečistoty se z něj tak odstraňují nejlépe. Tato skla umíme dodat ve všech odstínech RAL.


Cena skla za kuchyňskou linku. Sklo má na jedné stěně asi m, na druhé m, jsou tam 2x výřezy pro zásuvky. Návrh jsem si udělala sama, ten jsem pak.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Při výrobě Grafoskla se na sklo aplikuje laminační fólie, která v případě rozbití skla drží drobné krychličky na sobě. Cenu za sklo za kuchyňskou linku navyšují vrtané otvory pro zásuvky nebo úchyty.


Jednoduchý obklad lakovaným sklem ji přiblíží současným trendům.

Vážení zákazníci, připravili jsme pro Vás přehled platebních meto kterými můžete platit v našem e-shopu. Skleněné obklady za kuchyňskou linku dodají vaší kuchyni luxusní vzhled. Nase sklo bude kalene (vhodne aj za varnu dosku), s odtienom do svetlulinko zelena, od vyrobcu Lechner, hrubku teraz presne neviem, ale bude lepene na podkladovej doske (t.j. nie rovno na stenu). EUR, skla je asi 3m o vyske 70cm a metra o vyske asi raz takej.


Ano, počítáte správně: za cenu utěrek získáte kusů. Ideální jako utěrka na nádobí, sklo , kuchyňskou linku a mokré ruce. Využjte této nabídky ihned!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky