pátek 3. června 2016

Automatická pračka úzká

Zvolte si nejvhodnější prací program a dobu, jak dlouho bude pračka prát! Automatická pračka Gorenje WEI62Svyniká svou šetrností k jakémukoliv prádlu, to umožňuje speciální buben WaveActive. Pračku ocení i alergici a lidé s citlivou pokožkou, protože nabízí program AntiAllergy, který odstraní zbytky čisticích prostředků. Mezi ně mimo jiné patří parní praní či možnost přidání prádla během pracího cyklu. Rozměry klasická pračka (s relativně malou hloubkou cm) do které se vejde až šest a půl kila špinavého prádla.


Napouštění, vypouštění.

Kapacita praní je typicky až kg. Předností této automatické pračky je 10letá. Technologie SensiCare v pračce Electrolux PerfectCare 6automaticky nastaví délku praní, spotřebu vody a elektrické energie pro každou várku zvlášť. Zjistit více o Electrolux EW6S327SI pračka s předním plněním. Výhodou pračky s předním plněním je skutečnost, že ji můžete umístit do koupelny, pod pracovní desku i jako vestavbu do kuchyňské linky.


Je sice širší než pračka s horním plněním, na druhou stranu vám na vrchní straně nabídne nějaký ten odkládací prostor navíc. V naší nabídce Domácích Elektrospotřebičů nemůžou chybět pračky, sušičky a žehličky. Candy CVST GP382DMR-S nabízí dalších programů Smart Touch.

Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Určitě mi dáte za pravdu, že není jednoduché, zvolit mezi tolika produkty jeden jediný, který bude tím pravým, je to stejně těžké, jako výběr nového automobilu. Nicméně z důvodů hygienických opatření lze V KOŠÍKU zvolit pouze PLATBU PŘEVODEM PŘEDEM, DOBÍRKOU jen do určité částky PLATEBNÍ KARTOU ŘIDIČI a nelze vybrat žádné osobní vyzvednutí.


Také účinností ždímání obsadil tento model třetí příčku, účinnost. Vyberajte si Úzke práčky (slim) podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. PRAČKY S VRCHNÍM PLNĚNÍM. Nyní už nemusíte dělat kompromisy, když vám chybí prostor.


Pračky s vrchním plněním od AEG nabízejí široký výběr funkcí pro péči o prádlo. Stačí si jen vybrat tak. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.


Výsledkem jsou spolehlivě vypran. Zkracuje totiž dobu praní až o polovinu a současně spotřebuje až o procent méně energie. Její buben se otáčí v opačném směru než zadní stěna bubnu, takže dochází k dynamičtějšímu pohybu prádla. To se tak vypere až o polovinu rychleji, účinněji a zároveň ještě.


Naplníte jí až kg prádla.

Pračka Samsung QuickDrive ušetří váš čas. Vyberte si tu správnou pračku pro vás. Ať už samostatně nebo se sušičkou, s automatickým dávkováním či různými funkcemi. Miele vždy v té nejlepší kvalitě.


Display ukazuje čas praní. Horní plnění, úsporná úzká pračka , účinnost praní A, en. A, šířka 40cm, spotřeba vody jen litrů.


Elektronické řízení, Fuzzy logic (to je řízená optimalizace pro spotřebu vody, kontrola tvorby pěny),.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky