úterý 14. června 2016

Pračka se sušičkou beko

S-shape boční stěny pro zvýšení stability a funkce předpírka, odložený start nebo dětská pojistka proti nechtěnému otevření dvířek při spuštění programu. Ty jistě potěší také poměrně úsporný chod pračky a příjemná nabídka vybavení a funkcí, mezi které patří i dětská pojistka. Ačkoliv se můžete běžně setkat s velkým množstvím modelů z dílny Beko , v případě kombinovaných praček se sušičkou , je situace opačná.


Na trhu se vyskytují pouhopouhé dva spotřebiče. V obou případech se jedná o volně stojící a předem plněné pračky. Program DrumClean je sestaven tak, aby rychlými a prudkými pohyby vody odstranil veškeré zbytky prášku, textiliií a aviváže a pračka tak byla stále čistá a věrně sloužila roky.

Oproti průměru je tento model levnější až o několik set korun ročně. Disponuje Bluetooth funkcí pro spojení v Vašim smart telefonem a možností stáhnutí dalších programů navíc. Dále možné čištění bubnu s pomocí páry. Na výběr máte ze programů. Nechybí ani odložený start, ProSmart invertorový motor nebo možnost AddGarment, která Vám umožňuje olkamžité přidání.


Tato chytrá pračka se sušičkou v klasickém bílém provedení patří do energetické třídy B. Na jeden prací cyklus vyperete až kg prádla. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.

Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Pračky se sušičkou BEKO na Alza. Automaticky umí detekovat typ tkaniny i hmotnost a nastavit vhodnou péči.


Technologie DualSense přizpůsobuje teplotu a pohyb bubnu každé konkrétní náplni a praní i sušení probíhá v rámci jednoho programu. Sušička zajistí rychlé usušení bez zdlouhavého věšení prádla, oblečení je voňavé a nadýchané. Pojďme se podívat na další výhody a nevýhody pračky se. Dárek: Splátky s navýšením u objednávek nad 2. Prádlo bývá často pomačkané a sušicí programy jsou značně omezené.


Samostatný spotřebič vs. Hodně lidí se neví rady, zda si koupit samostatné spotřebiče zvlášť, nebo jenom jeden, který kombinuje pračku a sušičku dohromady. Existuje celá řada důvodů, proč by pračka se sušičkou měla být pro vás výhodná. Nejčastějším důvodem pro tuto volbu je nedostatek místa.


Má výše zmíněný nepoměr mezi kapacitou pračky a sušičky, sušení nebývá tak dokonalé jako u samostatného zařízení a na výběr také bývá méně programů. AddGarment pro možné přidání zapomenutého prádla v průběhu programu. Přes Bluetooth možné stáhnutí dalších programů.


Tento šikovný pomocník zvládne vyprat až kg a vysušit až kg prádla, přičemž vám dává na výběr z pracích programů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Klasická automatická pračka se běžně prodává bez sušičky. Ano, pračky mohou ždímat, ale většinou je prádlo stále mokré.


Pokud si však pořídíte pračku se sušičkou , bude vaše prádlo okamžitě suché. U některých praček ani nepoznáte, že má sušičku. Některé však mají sušičku jako.


Proč koupit pračku se sušičkou ? Dva spotřebiče zaberou více místa a spotřebují více vody i energie. Oblíbenými výrobci praček se sušičkou jsou LG, Electrolux nebo AEG. Pro levnější modely se obracejte na pračky se sušičkou Candy nebo Beko.


Proti zakoupení pračky se sušičkou mluví hlavně menší efektivita sušícího procesu a vysoká spotřeba vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky