pondělí 20. června 2016

Digestoř 60 cm zadní odtah

Zadní odtah u digestoře se využívá pouze u malých vestavných, výsuvných nebo podskříňkových digestoří. Otvor pro odtahové potrubí je na zadní straně digestoře. Digestoř se zadním odtahem se montuje přímo na otvor ve zdi. Odsavač par CH KOVO s nastavitelným, posuvným vývodem par na zadní straně, kouřové sklopné sklo.


Velmi kvalitní provedení a navíc je celý vyroben v České republice. Parametry: Posuvný odtah na zadní s.

Osvětlení halogenové Ovládání elektronické Řadit Filtrovat Doporučujeme Oblíbené zákazníky. Boční levé a pravé, zadní střední, zadní levé a pravé napojení na odtahové potrubí má průměr 1mm a horní n. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. W osvětlení žárovka W průměr odtahového potrubí 1mm barva bílá.


Podvěsné digestoře cm. Ideální jsou do menších kuchyní. Určitě by vás mohla zajímat i otázka, jaká vzdálenost by měl být mezi digestoří a varnou deskou?


To samozřejmě záleží na typu varné desky. Co se týče plynové desky, tam by měla být vzdálenost větší, cca od cm.

Odtah zadní odtah horní odtah Osvětlení LED halogenové Ovládání elektronické Styl retro. Tento pomocník jim totiž pomáhá vytvořit při vaření dokonale komfortní prostředí – stará se o rychlé a efektivní odstranění všech par a pachů, které při přípravě pokrmů zákonitě vznikají. Výsuvný odsavač par se třemi stupni výkonu zajistí svěží a zdravý vzduch během vaření. Omyvatelný filtr a LED osvětlení dělají z tohoto odsavače par skvělého pomocníka při vaření. Skladem Doprava zdarma 8. Umí odtah do komína a zvládne i recirkulaci.


Motor s výkonem 1W odvede až 3mznečištěného vzduchu za hodinu. B, EMPIRE VD 203… Nerez. B EMPIRE VD 202… Nerez. Během vaření navíc na vše krásně uvidíte díky úspornému LED osvětlení. Z důvodu hlučnosti a výkonu digestoře je nutné digestoř montovat co nejblíže vstupu do odtahového komína nebo co nejblíže zdi, přes kterou je odtah vyveden ven.


Pokud bude odtah digestoře (odtahové potrubí) delší než m, je lepší provozovat digestoř v recirkulačním režimu. Jedinou odlišností výsuvných digestoří od ostatních typů je tedy fakt, že mají minimální nároky na prostor. V rodinném domě máme možnost komínového odtahu (nejde o komín určený k vytápění), a tak ho využijeme. Nejběžněji je toto místo součástí kuchyňské linky, vařit lze však také na speciálním ostrůvku. V tomto případě bude digestoř umístěna jiným způsobem než je běžný.


Od umístění digestoře a prostoru, který pro ni máte k dispozici, se. Inovativní zadní odtah umožňuje, aby odsavač par pracoval v režimu odtahu, připojen v zadní části odsavače par na potrubí odpadního vzduchu, které je již vyvedeno zdí, na níž bude nainstalován vlastní odsavač par. HIGH PERFORMANCE - Modelové řady s mimořádně velkým sacím výkonem, které jsou vhodné pro velké.

Komfort při práci výrazně ovlivňuje hluk, jaký digestoř při své práci vydává. B, stupne výkonu, odťah alebo recirkuláciu, LED osvetlenie, filtre s polyuretánovou penou a usmerňovačom vzduchu. Digestoře nad sporáky (varné desky) kombinují design a technologie.


Typy komínové, ostrůvkové, výsuvné (vestavné).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky