čtvrtek 2. června 2016

Amica ebr 7331

Amica ebr 7331

Amica pečuje o životní prostředí a kromě nejnovějších technologií zavádí také pro ekologická řešení. Energetická třída A garantuje nízké účty za elektrickou energii. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Veškeré informace o produktu.


Amica ebr 7331

Jej dizajn pritom vôbec nie je náročný ani prehnaný. Práve naopak, je príjemne jednoduchý a elegantný. Vodící lišty Tyto nerezové lišty vám usnadňují manipulaci s plechy, které jsou po vysunutí z trouby stabilní. Možnost jednoduše vyjmout a umýt v. Všetky informácie o produkte. Speciální program Rychlý ohřev dokonce dokáže předehřát troubu na 1°C za minuty, což je o rychlejší než u standardních trub.


Oblíbený model pečící trouby v retro designu z nejnižší cenové hladiny pro běžnou nenáročnou rodinu od známého výrobce domácích elektrospotřebičů. K dispozici má všechny běžně používané programy. Vnitřek trouby je navíc vyroben.


Amica ebr 7331

Je vyhotovena v krásném a stylovém, až rustikálním designu. Budou vám ji obdivovat všichni známí. Trouba patří do energetické třídy A. Nabízí na výběr až programů ze kterých si určitě vyberete ten správný. Budú vám ju obdivovať všetci známi. Rúra patrí do energetickej triedy A. Ponúka na výber až programov z ktorých si určite vyberiete ten správny.


Pri pečení si môžete vybrať z programov na pečenie, napr. Soft Close: A sütő ajtajának becsapódásának zavaró hangja már a múlté! A zsanérok speciális gázrugókkal vannak felszerelve, amelyek lassítják a sütő ajtaját közvetlenül a bezárás előtt.


S Amica štednjacima, od sada nadalje ne morate listati kuharice u potrazi za uputama kako o pripremi Vašeg jela. U unutrašnjosti vrata pećnice nalazi se praktičan vodič s prijedlozima vezanim uz temperaturu kuhanja i vrijeme potrebno za pripremu Vašeg jela. Snadnou údržbu trouby zajistí katalytické samočisticí desky. Při pečení si můžete vybrat z pečících programů, např. Zajímavá vestavná pečící trouba v retro designu od známého výrobce, která skvěle zapadne do mnoha kuchyní.


Ne každý má linku v moderním provedení. Velmi ceněná je funkce samočištění a potěší. Některé trouby mohou nabízet více funkcí, ale pak také stoupá jejich cena. Výhodou vestavných trub je oproti volně stojícím modelům, že zabírají méně prostoru.


Test vestavných trub byl zaměřen především na efektivitu pečení. Retro se vrací do módy! Dopřejte své milované kuchyni elegantní nádech minulosti. Bílá trouba od společnosti Amica dokáže rodinu i vzácnou návštěvu upoutat hned po vstupu do místnosti.


Táto nadmieru kvalitne vstavaná rúra sa hodí predovšetkým do štýlových kuchýň,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky