čtvrtek 16. června 2016

Sada smaltovaného nádobí

Vyzkoušejte kvalitní české nádobí od firmy BELIS. V rámci rozšiřování sortimentu smaltovaného nádobí se rozhodla firma BELIS znovu oprášit značku smaltovaného nádobí SFINX. INDUKCE Sady nádobí sada nádobí je vhodná i na indukční sporák,lze použít jako úschovné misky např.


Použity jsou kvalitní skleněné poklice s otvorem pro odvod páry během vaření. Aplikováno je vysoce kvalitní nerezové kování. Vybírejte si Sady nádobí podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Tato sada obsahuje hrnce, pokličky, pánev, naběračku, sítko, obracečku a chňapku. Není určeno na skutečné vaření, smažení a peče. Veliký výběr smaltovaného nádobí , hrnce, pokličky,.


Inzerát byl odebran z oblíbených. V sortimentu českého smaltovaného nádobí se specializujeme na tradiční smaltované nádobí z Českých Budějovic, kde najdete smaltované nádobí BELIS a smaltované nádobí SFINX. Toto nádobí najdete i více než let staré v kredencích Vašich babiček, které ho používají dodnes a nedají na něj dopustit. Každá malá kuchařka z ní bude jistě nadšená.


Vaření na smaltovaném nádobí je jeden z nejzdravějších způsobů přípravy jídla.

Najdou zde vše, co je potřeba pro pořádnou a poctivou prá. Sada nerezového nádobí AMBIENTE ks má vnější i vnitřní povrchovou úpravu v lesku a vnitřní povrch je vybaven měrkou. METALAC sada smaltovaného nádobí červený puntík, dílů je vyráběna ze speciálních plechů o síle – 25mm. Podle nejnovějších průzkumů je smaltované nádobí absolutně zdravotně nezávadné což ho řadí na první místo ve zdravém vaření.


Všechny malé hospodyňky jistě ocení praktickou sadu smaltového nádobí značky Bino. V sestavě se nachází sada hrnců, pánvička a. Metalac Sada nádobí červený puntík, dílů. Sada nádobí kvalitní nerezová ocel s pětivrstvým dnem, pevné nýtované rukojeti, odměrné stupnice v každém hrnci, žáruvzdorné poklice s nerezovým úchytem, vhodné na všechny druhy sporáků, vhodné do tr.


Sada smaltovaného nádobí ART Summer 5-dílná, II. Apple obsahuje dekorované hrnce se skleněnými poklicemi o průměrech 11cm s objemy 1L, 6L, 2L. Sady smaltovaného nádobí jsou vhodné jako luxusní dárek pro všechny příležitosti od různých jubileí, přes svatební dar až po hodnotný dar k narozeninám. Peterhof sada smaltovaného nádobí v červeném provedení s bílými puntíky. Sada hrnců sestává ze kusů o rozměrech 12x6cm (5l), 14x7cm (75l), 16x8cm (25l).


Součástí balení jsou i skleněné poklice. Tento smaltovaný nádobí je vhodný i pro indukční varné desky. Smaltový materiál se snadno udržuje a je odolný.


Jedná se o praktické, snadno udržovatelné smaltované nádobí , které je tím nejkvalitnějším, co lze v sortimentu smaltovaného nádobí vybrat.

Zapnuli jsme sledování dostupnosti pro produkt: Produkt již sledujete. Až bude tenhle kousek znovu k dispozici, na váš e-mail ihned odešleme zprávu. Můžete si změnit adresu, na kterou se má zpráva zaslat, nebo sledování zrušit.


Nádobí je vhodné na všechny typy spotřebiče včetně indukce, lze jej umývat v myčce na nádobí. Smaltované hrnce mají bílou barvu a jsou ozdobeny dekorem HOME.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky