pondělí 27. června 2016

Na parkánech polička

Vítejte na stránkách našeho penzionu Na Parkánech. Ubytování v našem penzionu nabízí komfortní zázemí pro příjemně strávené chvíle v historickém městě Polička. Restaurace a penzion na Parkánech - Rozvoz v provozu!


Domácí frgále pečeme na zakázku při objednání den předem. At Restu, we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize content, and target our ads. Latest starting price for this hotel).


Libuše Viterová , Tyršova Polička 0. Andílek bar a kavárna , Pálená 9 Polička 0. Základem nabídky jsou především jídla české kuchyně, jejíž tradici se snažíme zachovat. Přes týden je zde možnost objednání denního menu s polévkou (a to i formou rozvozu). Nově možnost platby kartou u řidiče! Jedná se o rodinný penzion vhodný jak pro rodiny. Tripadvisor jako z 5. Více zjistíte na portále České hospůdky.


Provozujeme restauraci s pestrou nabídkou teplých i studených pokrmů, sestavenou z vlastních i vyzkoušených receptur. Základem naší nabídky jsou především jídla české kuchyně, jejíž tradici se snažíme zachovat. Nabízí příjemné ubytování v útulných pokojích.


Líbit se tu bude zejména turistům, kteří přijeli objevovat okolní krajinu. Těšit se mohou i na vynikající kuchyni zdejší restaurace. Reviews Jídlo dobré, ale nebyli jsme obsluhou vubec upozorněni,. Poličky: 5m) vytáhne ven z tepla všechny, kteří nezapomněli doma lyže a brusle.


Bruslit lze nejen na Synském rybníku, ale také na upravovaném zimním stadionu, mírně kopcovitý terén je příhodný pro nadšené běžkaře a místní sjezdovka pro sjezdaře. Znovuotevřená restaurace má připravenou pestrou nabídku teplých i studených pokrmů, sestavenou z vlastních i vyzkoušených receptur. Penzion Na Parkánech v Poličce nabízí ubytování v běžných i podkrovních útulných pokojích. Free private parking is available on site. Podrobné info o firmě Na Parkánech.


Hodnocení od uživatelů, rychlé odkazy na recenze na dalších portálech. Kontakty, vlastnosti, rezervace stolu. Doporučená jídla, dopravní spojení, mapa, zajímavosti v okolí. Orea Resort Devet Skal. Nabízíme Vám ubytování v běžných i podkrovních útulných pokojích v penzionu Na Parkánech.


Ubytování je situováno ve dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky. Každý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením se. It is suitable for individuals, groups of people, families and companies as well, because we can provide facilities for trainings and seminars. Parkánech téměř vždy spletou objednávku na jídlo, to ještě beru, ale to co předváděla včerejší obsluha.


Podívejte se na nejbližší akce, které se konají v restauraci Na Parkánech v Poličce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky