čtvrtek 23. června 2016

Ruční šlehač s otočnou mísou

Hnětení, Regulace rychlosti. Existuje nespočet různorodých receptů, tak proč nevyzkoušet něco. Ruční šlehač s otočnou mísou nabízí kompletní výbavu pro vášnivé kuchařky. Samozřejmostí jsou nerezové šlehací a hnětací metly, a navíc ponorný tyčový nástavec!


Co ale jiné ruční šlehače nemají, je odnímatelná otočná mísa o objemu 5l. Díky praktickému stojanu s výklopnou hlavicí a otáčecí mísou o objemu l už nemusíte hnout ani prstem. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Ruční mixér vám pomůže s mixováním, šleháním i hnětením. K práci využívá odnímatelné metličky, díky nimž se mu také říká ruční šlehač. Jeho funkce jsou závislé na příslušenství, se kterým ho koupíte. S metlami si pohodlně připravíte domácí šlehačku, dortové krémy, žloutkovou pěnu a řídká těsta , zatímco hnětací háky pomůžou s přípravou třeného, kynutého a perníkového těsta. V tomto případě dostanete šlehač v plastovém šasi s metlami ke šlehání a hnětení.


Pokud si však připlatíte, do rukou se vám již může dostat ruční šlehač , který má bohatší příslušenství, a kromě metel lze ke spotřebiči připnout mixovací nohu, sekací nástavec či usadit šlehač do stojanu s otočnou mísou. Stane se nepostradatelným pomocníkem díky dlouhým metlám a hákům. Jeho další předností je šlehací mísa s víkem.


Ergomix, 450W, rychl. W, 2x šlehací metla, 2x hnětací hák z nerez oceli, délka přívodního kabelu 1m, variabilní volba. Vy se mezitím můžete pustit do. Praktický ruční šlehač s mísou o objemu l je ideálním pomocníkem do vaší domácnosti. Vedle dvou kusů šlehacích metel a hnětacích háků je součástí produktu také stojan s poháněnou otočnou mísou , která dodává šlehači na praktičnosti.


Mixéry a šlehače Do obchodu 4Home. Kovové šlehače jsou určené především na vyšlehání bílků a krémů a hnětací háky pro snadnější hnětení různých druhů těst. Snadno s ním připravíte řídká, třená, kynutá a perníková těsta. Užitečnějšího pomocníka na pečení byste těžko hledali.


Výkonný pomocník Nezáleží na tom, či ste ľavák, alebo pravák. Ručný šľahač s otočnou misou Bosch má totiž rukoväť uspôsobenú tak, aby ho mohol pohodlne používať ktokoľvek. Hledáte šikovného pomocníka do kuchyně, který bude vždy při ruce a nikdy neřekne ne?


Jednoduše dáte ingredience do mísy, připevníte šlehač do stojanu, zapnete a počkáte až udělá práci za Vás. Podkategorie v sekci pečení a grilování. Objem mixovací nádoby: l. Dobrý den, mám dotaz, jestli u tohoto šlehače se dá vrchní část s háky oddělat a šlehat mimo stojan, např v menší misce. W osobní převzetí nebo případně po domluvě. Při práci s těžkým šlehačem vás za chvíli budou bolet ruce.


Disponuje-li ruční šlehač zároveň i stojanem s otočnou mísou , pak jeho těžší hmotnost tak nevadí. V jeho případě je důležitá hlavně dobrá stabilita na kuchyňské lince. Lehčí jsou ruční šlehače z plastu, nerezové patří k těm těžším.


Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Můžete ho použít pro rychlé šlehání nebo pomalé hnětení a ruce mít volné pro dodání ingrediencí či přípravu dalších pokrmů. Mixér lze sejmout a použít jako ruční šlehač.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky