středa 1. června 2016

Eta gratus 0028 90020

Je ideální pro nejrůznější druhy dortových směsí, kynutých těst, ale také polevy, náplně nebo třeba bramborovou kaši. Vybrala jsem si tento robot kvůli výkonu a možnosti prodloužení záruky na motor. Sice to byl dárek k Vánocům,takže zatím nemohu více rozvinout chválu ale věřím,že Eta má dlouholetou tradici a zatím jsem byla s produkty spokojená. Tak doufám,že budu i nadále.


Kuchyňský robot Eta Gratus patří mezi nejvyšší řadu značky Eta na poli kuchyňských robotů. Ve zlatavé barvě šampaň s nerezovými prvky bude patřit k ozdobám kuchyňské linky. Díky celokovovému tělu je to přístroj na celý život. Má silný motor, automaticky upravuje rychlost motoru podle tuhosti těsta, takže jej vždycky správně uhněte a zároveň vám šetří energii. Für Versand nach Deutschlan ben Sie bitte ETA 0. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA 0. Můžete s ním uhníst těsto, šlehat, míchat, mixovat, strouhat i krájet.


Spolehlivě připraví suroviny pro dokonalý výsledek vašeho vaření. Dodáva sa spolu s nástavcom na strúhanie i hákmi na miesenie. Wcelokovový dizajnnerezová misasklenený mixérLegendárny robot ETA GratusOriginálny Gratus v titánovom, masívnom celokovovom vyhotovení. KUCHYNSKÝ ROBOT GRATUS - OHROMUJÚCI VÝKON, NA KTORÝ SI ĽAHKO ZVYKNETE Pokiaľ sa rozhodnete zakúpiť si tohto pomocníka ETA Gratus , stačí nakúpiť len potrebné suroviny a zvyšok urobí za vás. Robot Gratus Vital II je naprosto.


Naši pracovníci se Vám budou snažit co. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Vďaka celokovovému telu je to prístroj na celý život. Odkazy na odborné recenzie.


Kompletné informácie k výberu. Funkcióihoz tartozik a dagasztás, keverés, habverés, reszelés. Sebessége szabályozható, motorja rendkívül erős és strapabíró, alaposan képes feldolgozni az élelmiszereket, alapanyagokat. Szerkezete rozsdamentes acélból készült, anyaga fém, literes tállal rendelkezik. Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR.


Môžete s ním vymiesiť cesto, šľahať, miešať, mixovať, strúhať aj krájať. Kuchyňské roboty ETA jsou tak nadčasovými pomocníky na profesionální úrovni, které nezaskočí žádný nový gastronomický trend. Svým produktům natolik věříme, že k robotům třídy Gratus nabízíme bezplatné prodloužení záruky o dalších let nad rámec zákonné lhůty měsíců. Na Váš dotaz se budeme snažit odpovědět co nejdříve, zpravidla do druhého pracovního dne od odeslání zprávy. Provedení výrobku: titaniumKUCHYŇSKÝ ROBOT GRATUS - OHROMUJÍCÍ VÝKON, NA KTERÝ SI LEHCE ZVYKNETEPokud se rozhodnete zakoupit si domů tohoto pomocníka jako je ETA Gratus , stačí nakoupit jen potřebné suroviny a zbytek udělá za vás.


Sokaknak megtetszik már első látásra is a fém kivitel, finom barna színárnyalatban. Rýchlovarná kanvica ETA L. Objem nerezové mísy je 5. Přístroj si hravě poradí např. Důležitými pomocníky v kuchyni jsou malé kuchyňské spotřebiče - fritézy, kávovary, kuchyňské roboty, kuchyňské váhy, odšťavňovače, rychlovarné konvice, sušičky potravin, sendvičovače, ruční šlehače, zmrzlinovače, topinkovače, stolní mixéry. Nakup levně v pohodlí domova.


Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup. O mně Garance spokojenosti Do dnů nám můžete zboží bez udání důvodů vrátit. My vám za zboží vrátíme peníze.


Dokonalý servis V případě poruchy zboží náš servis odstraní závadu co nejrychleji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky