pondělí 20. června 2016

Plynový vařič propan butan

Plynový stolní vařič hořák ORLÍK - s víkem. Vařič je opatřen prostorem pro umístění kartuše. Je vybaven korunkovým kW hořákem s termopoistkou. Tento vařič je vhodný pro vaření s. Dvojhořákový plynový vysokotlaký stolní vařič Meva Riga na propan - butan můžete využít ke kempování či vaření na chatách.


Stolní vařič Meva Riga na propan butan můžete využít k vaření a ohřívání pokrmů.

Jsou vhodné pro rodinný kemping, vaření na zahradě, ale využít můžete také na chatě nebo v me. Vařič na propan butanovou lahev i na kartuše. Litr vody uvaří během minut. MSR Pocket Rocket plynový vařič je velmi lehký, malý a skladný.


V naší nabídce najdete vařiče předních evropských výrobců s dlouholetou tradicí. Garantujeme spolehlivost a dlouhou životnost. Upozorňujeme, že každý stolní nízkotlaký vařič na propan butan v této kategorii, musí být připojen k propan butanové lahvi přes regulátor tlaku plynu.


Stolní plynové vařiče na propan - butan jsou ideálním pomocníkem pro Vaše vaření na chatě, chalupě nebo zahrádce.

Nízkotlaké vařiče jsou připojeny k propan - butanové láhvi přes regulátor tlaku plynu. Campingové vařiče od 2kč Poštovné Kontakt;. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Dvouhořákový plynový stolní vařič MEVA ORLÍK na propan - butan bez víka.


Je vhodný jako stálý vařič na chatu, kempování, nebo jako záložní vařič pro případ výpadku elektrického proudu. Zdroj plynu je propan -butanová lahev, která může být ve velikosti kg, kg, nebo kg. Kompatibilní lahve by měly být typu R907.


Je určen k vaření a ohřívání pokrmů. Spotřebič je bez krycího poklopu. Příslušenství pro připojeni je nut. Tato lahev není součástí výrobku. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů plynový vařič.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Novinka na našem trhu plynový vařič 2vRychlé a jednoduché použití bud na kartuše nebo na bombu Skvělý univerzální vařič zakoupíte na h. Celolitinový dvouplotýnkový vařič na propan butan s plynulou nezávislou regulací výkonu litinových hořáků. Multifire GOLD plynový dvouvařič bílý - Stolní dvouplotýnkový nízkotlaký vařič s víkem na propan - butan. Připojení na hadici PB o průměru mm.


MEVA Vařič plynový - plotýnky na propan - butan Vařič kempingový na propan - butan lahev kg pro turistické účely k přípravě pokrmů.

Vařič se připojuje přímo k 2kg propan -butanové lahvi. Sporáky MORA na propan butan. Všechny sporáky nabízíme v několika barevných provedeních a rovněž v různých šířkách. Střední výkon hořáku: kW.


Velký výkon hořáku: kW. Tělo je vyrobeno z oceli, smaltované. Funguje dobře v polních podmínkách, na pozemcích a kempech.


Outdoorový cestovní vařič na propan - butan , pro ohřívání a přípravu pokrmů na cestách, v kempu apod. Další možností připojení je velké nádoby na plyn pomocí ventilu na boční straně, je však nutné použít hadici s regulačním. Tradiční campingový vařič na propan butan.


Outdoorový vařič na propan - butan , pro ohřívání a přípravu pokrmů na cestách, v kempu apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky