úterý 28. června 2016

Sušička aeg t76385ah3c

Navíc je tento způsob sušení úspornější a tak šetří i vaši peněženku a životní prostředí. A jaké programy vám sušička AEG nabízí? Pro bavlnu si můžete vybrat z: suché do skříně, suché do skříně.


Funkce pro zpětný chod bubnu účinně zabraňuje zamotání a pomačkání prádla. V této sušičce navíc snadno usušíte i velké kusy prádla, jako je například ložní prádlo nebo přikrývky. Filtr Do Sušičky Aeg T 2.

Rozměry délka plastu s žebrováním cca 35cm , výška pro zasunutí cca 10cm. Dopřejte svému prádlu tu nejlepší péči. Sušička AEG se postará o precizní a energeticky úsporné sušení jakéhokoli prádla, ať už se jedná o vlnu, hedvábí nebo funkční oblečení. Disponuje programy a její hlučnost je pouhých dB.


Dokonalý přehled zajišťuje LCD displej na panelu sušičky. Můžete sušit speciální oděvy jako např. Pokud chcete postavit pračku a sušičku na sebe, je nutné k setu dokoupit vhodný mezikus , který naleznete v záložce Příslušenství.


Set spotřebičů - sušičky a pračky - společnosti AEG přináší cenové zvýhodnění oproti koupi každého spotřebiče zvlášť. Tento spotrebič pracuje ticho, je to vďaka technológii SilentSystem.

Systém PROTEX vám zase umožní sušiť každú tkaninu. Tepelné čerpadlo umožňuje sušit stejné účinně při nižsích teplotách sušení – ideál. Free Shipping Available.


Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Věříme ale, že si vybe.


Set automatické pračky s kondenzační sušičkou s tepelným čerpadlem. Sušička AEG sa postará precízne a energicky úsporné sušenie akejkoľvek bielizne, či už sa jedná o vlnu alebo funkčné oblečenie. OptiSense: vždy minimální spotřeba Inteligentní snímače vlhkosti systému OptiSense zajišťují nejnižší spotřebu energie bez ohledu na náplň.


Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup. Na jeden sušiaci cyklus dokáže vysušiť až kg bielizne. Na výber máte jeden zo programov na sušenie. Nechýba funkcia Delicate Care System, neskorý štart, predĺžený program proti pokrčeniu.


Pokiaľ chcete postaviť práčku a sušičku na seba, je nutné k setu dokúpiť vhodný medzikus , ktorý nájdete v záložke Príslušenstvo. Sušička AEG AbsoluteCare T8DBK68WC je vybavená technológiou ProSense, ktorá podľa nastavenej vlhkosti a teploty cyklu nastavuje dĺžku sušenia. Zboží skladem zasíláme okamžitě.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky