úterý 28. června 2016

Aeg pračky test

Německá značka AEG se obecně řadí mezi velice oblíbené na poli domácích spotčebičů. Jinak tomu není ani u praček. V sortimentu převažují klasické předem plněné pračky. Najdete však i modely s horním plněním nebo slim varianty.


Ve čtyřech modelových řadách výrobce nabízí spotřebiče s kapacitou 6. V naší recenzi praček proto nesmí zástupci této značky chybět. Nabídka výrobků této značky je skutečně široká a za příznivou cenu. Na TOP modely značky AEG se můžete podívat v naší přehledné tabulce.


Nejlepší a nejprodávanější pračky s předním a horním plněním. Test praček odhalil jako jednu z nejlepších automatických praček s předním plněním AEG ProSteam L7FBE48SC. Jako nejlepší pračku s horním plněním jsem vybrali AEG ProSteam LTX7C562C. Pračky s horním plněním – vítěz testu.


Ta je vybavena například parním programem nebo technologií ProSense, která automaticky upravuje průběh a délku programu podle množství prádla v bubnu. Na trhu máte k dispozici pračky s účinností odstřeďování mezi A (nejlepší) a D (nejhorší). Tato třída je udělená na základě procentuálního zbytku vody v prádle. Při koupi pračky s účinností ždímání třídy C počítejte s tím, že v prádle zůstane 54– vody. Musím povedať že som sklamaný , po naplnení pračky prádlom na bavlnu operie a začne pípať koniec programu bez toho aby vypláchalo a odstredilo , váha nepresiahla 6kg prádla!


Už pomaly neviem aký program. Výber vhodnej práčky za rozumnú cenu nie je jednoduchý a bez potrebných informácií sa môžete ľahko popáliť. AEG používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby. Pračka má automatickou úpravu času, spotřeby vody i energie, což se mění podle náplně pračky (AutoSense).


Aeg pračky test

Buben je prostorný s mimořádně. Jednou z hlavních nevýhod je kromě menší kapacity nemožnost využití horního víka jako odkládací plochy. Pod obchodní značkou AEG vyrábí firma Electrolux kromě samostatných praček a sušiček i jejich hybridní variantu. Energeticky se většina modelů řadí do nejlepší třídy A. Kapacita pro praní prádla se pohybuje u jednotlivých modelů v rozmezí až Kg a pro sušení až kg. V prehľadných rebríčkoch vám predstavíme NAJLEPŠIE PRÁČKY aj s ich parametrami.


Prinášame taktiež rady a tipy, ako vybrať. Zvažujete vyměnit svou starou pračku a sušičku za některý z našich modelů AEG ? Pak vás jistě potěší fakt, že v praní a sušení je značka AEG jedničkou na tuzemském trhu. Potvrdily to výsledky šetření nezávislého výzkumného institutu.


Máme obrovskou radost a děkujeme všem zákazníkům za důvěru. Najlepšie a najpredávanejšie práčky. Otestovali jsme jak předem plněné, tak i vrchem plněné pračky.


Recenzie a test práčok vč. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat pračku. Ruční praní je minulostí a bez automatické pračky se neobejde žádná moderní domácnost.


V naší databázi naleznete testy jak klasických předem plněných praček, tak úzkých praček, ale i praček kombinovaných se sušičkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky