pátek 3. června 2016

Silikonová pečící podložka

Snadno se skladuje a neváže pachy ani chutě pokrmů. Silikonová podložka má více využití. Dobře vám poslouží také jako podložka pod horký hrnec.


Dobře se skladuje - můžete ji srolovat a zabere tak minimum místa. Pekla jsem na tom teda jenom jednou a to pizzu. Myslím si,že obyč pečící papír je lepší.

Zdálo se mi, že se z ní při tom pečení line trochu smra takový chemický. Zde se nacházíte: Heureka. Pečící folie teflonová pruh.


Na pečící podložce upečete těsto na roládu a po vychladnutí do ní snadno zarolujete další suroviny. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI PODLOŽKY - p. Slouží pro ochranu stolu při přípravě těsta, stejně jako při přípravě sladkostí a cukrovinek. Podložka má nepřilnavý povrch.


Může být použit přímo v tro.

Pracovní a pečící podložky z teflonu a silikonu. Tyto podložky jsou určeny pro práci v nízké i vysoké teplotě, lze na nich výrobek zamrazit před další manipulací a stejně tak je lze zahřát až na 2st. Díky silikonové podložce připravovaný pokrm neleží v omastku, ale na výstupcích silikonové podložky. Zároveň silikonová podložka umožňuje cirkulaci vzduchu pod pokrmem a díky tomu bude jídlo šťavnaté, rovnoměrně. Zabraňuje přichycení jídla k roštu či plechu v troubě.


Tato silikonová pečící podložka s laminátovým jádrem je skvělou náhradou tradičního pečicího papíru. Akce Tip Zdarma Zdarma od. Výrobky se na podložce nepřipalují a velmi snadno se z ní odlepují.


Můžete ji bez obav použít i při zamražování. Dají se na ni pohodlně a bezpečně odkládat horké věci nebo zdravě ohřívat potraviny v troubě. Mezi více než 5pyramidami silikonu snadno cirkuluje teplý vzduch. Lze ji mýt v myčce a nepotřebuje při pečení žádné vymazávání, tudíž nehrozí žádné připálení.


Vlastnosti Produktu: moderní podložka na pečení. Je vyhotovena ze silikonu a nahradí pečicí papír v mnoha ohledech: Spodní strana je protiskluzová, aby podložka bezpečně ležela na pečicím plechu. Jsou ideální náhražkou pečícího papíru.


Takže není-li po ruce ten, sáhněte po podložkách. A její ohebnost je dalším plus: Zabírá minimum místa a perfektně se hodí k válení těsta, přitom pracovní plochu není. Dokonale přilne ke stolu,těsto se nelepí.

Vál se snadno čistí a neváže pachy pokrmů. Je žáruvzdorný ,lze použít i jako podložku pod horké nádobí. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti cookies. Fialová silikonová podložka na pečení Versa Salva. Tmavě šedá multifunkční krájecí a pečící podložka Metaltex Brown, x cm.


Stačí vteřin a získáte spoustu výhod! Díky podložce bude pokrm rovnoměrně upečený, šťavnatý a současně zdravý, bez zbytečně velkého množství tuku. Připravíte tak jídlo velmi zdravě a chutně.


Maso, ryby a drůbež zůstanou šťavnaté uvnitř a křupavé na povrchu. Brambory a hranolky připravíte křupavé. Popis Z flexibilního platinového silikonu odolného vysokým teplotám Maximální nepřilnavý účinek bez potřeby vymaštění nebo pečicího papíru Ideální také jako protiskluzová podložka na vyválení těsta Nemění chuť potravin a jsou pachově neutrální Vhodné do pečicí trouby do 2°C Vhodné do myčky na nádobí i mikrovlnné trouby kusy Rozměry každá cca 30. Plně nahradí pečící papír, těsto se nepřipaluje, plech nemusíte vymazávat. MAGIC DECOR SMDsilikonová podložka – Skladem.


Jedná se pouze o silikonovou podložku, hmota není součástí, lze ji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky