pondělí 27. června 2016

Hrnce s keramickým povrchem

Vařte ještě lépe s kastroly a hrnci s keramickým povrchem pro prudké orestování před dušením, ale i na rizoto, jídla s vejci nebo těstoviny. Nakupte dnes, zítra dovezeme k Vám. Hrnec s nepřilnavým, tedy antiadhezním povrchem v kuchyni ocení začátečníci i profesionálové.


Prvotřídní hrnce TESCOMA se totiž nepřipalují. Praktickými pomocníky do kuchyně jsou ovšem také hrnce na špagety, rendlíky a kastroly. Přesvědčili jste se i vy, že máte doma vše potřebné?

Kvalitní nádobí s mramorovým povrchem od značek BerlingerHaus, CS Solingen, Kela a Stoneline nabízí sady nádobí i jednotlivé hrnce a pánve. V našem sortimentu najdete rozsáhlou nabídku oblíbených pánví s keramickým povrchem , kterými můžete vhodně doplnit svou sadu keramického nádobí. Nádobí je vyrobeno z kovaného. V naší nabídce najdete kvalitní nádobí s keramickým povrchem známých značek Lamart, Tefal, Ballarini a ORION.


Sada nádobí v krásné krémové barvě obsahuje hrnce , pánve a rendlík se skleněnými poklicemi. Metalicky červená souprava nádobí BerlingerHaus s mramorovým povrchem obsahuje čtyři hrnce s poklicemi, dvě pánve, tři kuchyňské pomůcky a dvě odkládací mřížky. Pokud hledáte hrnce z kvalitních materiálů, které vám budou sloužit mnoho let, tak jste na správné cestě.


Prohlédněte si pečlivě celý sortiment, protože zde najdete opravdu zajímavou nabídku.

Produkty s mramorovým povrchem se vyznačují vysokou úsporou energie, což jako maminka od rodiny jistě oceníte. CERAMMAX PRO STANDARD 99Kč Hrnec s poklicí c. Hrnce , kastroly s keramickým povrchem. Praktický keramický povrch hrnce značky Toro zabraňuje přilepení potravin na stěny. Jídlo se na nádobí nepřichytí a vy už díky tomu nemusíte trávit dlouhé minuty drhnutím zbytků jídla pod horkou vodou.


Zbytky nečistot setřete z povrchu hrnce jednoduše a především rychle bez zbytečné námahy. Díky EP Technologii jsou vlasy hladší, jemnější a lesklejší. Ionizační funkce zanechává vlasy snadno rozčesatelné. Ony ty řeči o nebezpečnosti teflonu přišly jako marketingová průprava pro nepřilnavé nádobí s keramickým povrchem , které se mi mimochodem neosvědčilo.


Teflon, dokud ho nepoškrábete a nezačne se olupovat do jídla neuškodí. A i pak se nic moc nestane. Pak jsou hrnce s kamenným povrchem , který není na základě teflonu. Nepřilnavý keramický povrch umožňuje vaření s použitím minima tuku, případně lze tuk vynechat úplně.


Hliníkové hrnce s odolným nepřilnavým keramickým povrchem , přesvědčivý výkon v kuchyni, úsporné vaření, vysoká životnost a minimální údržba. Vaření v těchto hrncích bude opravdu radostí. V naší široké nabídce si můžete vybrat přesně podle Vašich představ a požadavků.


Nabízíme hrnce tlakové, smaltované, nerezové, nebo nádobí s mramorovým a keramickým povrchem.

Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Zde nabízíme pánve s keramickým povrchem S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Tmavá metalická souprava nádobí BerlingerHaus s mramorovým povrchem obsahuje čtyři hrnce s poklicemi, dvě pánve, tři kuchyňské pomůcky a dvě odkládací mřížky. TIME FOR YOU - místo kde šetříte čas a peníze. Pomocníci na úkli kuchyňské nádobí, turistiku, kutily, auto-moto, zahrada, móda, plavky, oblečení, spodní prádlo, punčochy, produkty pro zdraví, krásu i hubnutí na jednom místě.


Tvrzená vrstva Greblon je odolná poškrábání i oděru, neobsahuje PTFE a PFOA, proto při jejich používání při teplotách nad 2°C neuvolňuje toxické. Nezáleží na tom, zda jste začátečníci nebo zkušení profesionálové, co se vaření týče. Porovnání cen hrnce s keramickym povrchem , srovnání cen hrnce s keramickym povrchem na portálu HLEDEJCENY.


Bio keramický povrch s nízkým stupněm pórovitosti se snadno udržuje dokonale čistý. Je nepřilnavý, díky čemuž se pokrmy nepřipalují, zachovávají si vitamíny a minerály, a vy tak můžete vařit s využitím minimálního. Vyberte si hrnce a kastroly z nerezu, smaltu, s keramickým povrchem či teflonovou úpravou.


Na Bianu najdete nádobí na všechny typy sporáků včetně indukce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky