středa 1. června 2016

Astoria kavovar

Všechna práva vyhrazena. ASTORIA - ASTORIA kávovary. HYbrid is the connecting link between traditional espresso machines and super-automatic machines.


Naše motto je prosté: výroba espresso kávovarů vhodných pro všechny a také zajištění takových nastavení, díky kterým je Perla ideální pro zákazníky se speciálními požadavky. Vybírejte z inzerátů.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Tento malý, všestranný kávovar je vhodný jak pro profesionální tak pro poloprofesionální použití.


Díky jeho malé velikosti a snadnému používání je CKX vhodný zejména do kanceláří či kaváren s nízkým objemem kávy. S Core 6je italská tradice kávy espresso sublimována do funkčního designového objektu, který se může stát. Pákový kávovar zväčša nemá zásobník na kávu.

This feature is not available right now. Please try again later. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu. Jedno pákový kávovar vhodný pro kavárny a restaurace, kde ocení elegantní design a mimořádnou kvalitu.


Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzia. Astoria CKXE alternatívy - Heureka. Free Shipping Available. Připravená káva je pak vždy prvotřídní kvality a potěší smysly svou typickou výraznou chutí a nádhernou vůní.


Prioritou firmy jsou nadstandardní služby, profesionální přístup k zákazníkům po celém světě a dobré reference, týkající se kvality produktů. Používáním našich stránek vyjadřujete plný souhlas s použitím souborů cookie. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Kávovary, espressá, čajníky. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Da qui potrai inviare le tue richieste ai nostri uffici in modo pratico e veloce! Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Kavovar astoria najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Nově přehlednější a rychlejší. Profesionální kávovar Forma je tradiční kávovar s čistým a elegantním designem, který je výsledkem práce designového studia Adriano design. Použité technologie a funkce zaručují mimořádnou kvalitu připraveného espressa.


Výrobou se řadí mezi největší výrobce kávovarů v Itálii. Opravy a servis kávovarů Brno. Pokud nenajdete na našich stránkách to co hledáte, klidně nám napište nebo zavolejte, vždy máme na skladě 1-kusy připravených kávovarů k prodeji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky