čtvrtek 2. června 2016

Suroviny na sushi

Suroviny na sushi

Během té doby se suroviny k přípravě sushi postupně mění, proto se snažíme stále hledat chutnější a hlavně kvalitnější produkty. I přesto nabízíme tyto suroviny za velmi přijatelné ceny. Připravte si sushi doma podle našeho videonávodu! U nás v Chefshopu najdete všechny suroviny na jakýkoliv sushi recept jako je rýže na sushi , nakládaný zázvor, wasabi, sezam, sójová omáčka, mořské řasy Nori i rýžový ocet. Všechny tyto ingredience včetně podložky na rolování sushi a jídelních hůlek.


Sushi recept nájdete v videonávode! U nás v Chefshope nájdete všetky suroviny na akýkoľvek recept na sushi ako je sushi ryža, nakladaný zázvor, wasabi, sezam čierny a biely, sójová omáčka, morské riasy Nori i ryžový ocot. Všetky tieto ingrediencie vrátane bambusovej podložky na sushi a jedálnych paličiek. V této sekci najdete vše co potřebujete pro přípravu sushi u Vás doma. Pokud si nevíte rady, neváhejte se na nás obrátit třeba přes online dotaz.


Ostatní suroviny , Kvalitní suroviny na sushi - Levné Sushi. Balení obsahuje 40ks dvojitě pražených řas jednotlivě balených ve speciálním plastovém obalu, do kterého se připravíte onigiri dle Vaší chuti. Pro přípravu sushi je většinou potřeba základní set surovin - mořská řasa nori, sushi rýže, rýžový ocet, nakládaný zázvor, sójová omáčka a podložka na balení sushi. Další suroviny se liší podle typu sushi , ale většinou se jedná o zeleninu a čerstvé ryby. Rýžový ocet je základní ingredience na sushi.


Suroviny na sushi

V podstatě slouží ke správnému dochucení rýže. Ta musí mít vyváženou lehce kyselou a jemně nasládlou chuť. Té docílíte tak, že po jejím uvaření rýži pozvolna prochladíme mícháním, necháme ji chvilku odležet a poté ji dochutíme připraveným rýžovým octem. Využijte výhodného balení, ve kterém dostanete pouze kvalitní suroviny k přípravě oblíbených druhů sushi.


Vhodné pro přípravu sushi na večírek, party či pro běžné použití. Ušetříte až 1Kč oproti nákupu každé suroviny jednotlivě. Vše potřebné pro výrobu sushi.


Rýže, mořské řasy, zázvor, wasabi, sójová omáčka, rýžový ocet, podložka na výrobu sushi , sezam, majonéza, kaviár a. Zeleninu a také ovoce, bez kterého se zkrátka neobejdete. Především je to okurka, ředkvička, mrkev, jarní cibulka, bambusové výhonky, mango nebo avokádo, které obsahuje zdravé tuky a má máslovou konzistenci rozplývající se na jazyku. Zde naleznete mražené suroviny vhodné k přípravě SUSHI. Kaviár MASAGO orange 500g.


Japonci ho ovšem dovedli k naprosté dokonalosti. Kousky ryby se tak vlastně konzervovaly – zabalily se do rýže a zakopaly,“ říká Bára Rektorová, odbornice na japonskou kuchyni. Necháme rýži vystydnout a připravíme si suroviny.


Do sushi je možno přidat suroviny podle chuti např. Nyní můžeme začít tvořit sushi. Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny. Vše najdete na webu Recepty.


Na zavŕšenia môjho týždňa azíjskej kuchyne som ešte doma vyrábala sushi. Nielenže si ho môžete spraviť s prísadami aké vám najviac chutia ale je výrazne lacnejšie, ako keď si naň zájdete do sushi reštaurácie. Za eura mi vyšlo kúskov.


KIKKOMAN sojová omáčka 20l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky