středa 8. června 2016

Dětská zástěra na malování

Roste váš andílek jako z vody a začíná si s oblibou hrát se štětcem a barvami? Nechcete po každém jeho uměleckém dílu házet všechno oblečení do pračky a tajně doufat, že i tentokrát barva pustí? Pak je na čase pořídit vašemu dítěti zástěru na malování.


Hodí se nejen do školy na výtvarnou výchovu , ale také na domácí tvoření. Zástěra dětská na malování nebo vaření vhodná do školky, školy a při pomáhání doma v kuchyni.

O dětské kreativitě a dvou přístupech k malování. Pak dcera začala chodit na kroužek, kde k tomu mají jiný přístup, než my kdysi na základce, a její vlažné nadšení se změnilo v kreativní smršť. Malí pomocníci v kuchyni budou potřebovat i zástěru, aby se neumazali.


Tato dětská zástěra však není vhodná jen k vaření, může taky zabránit tomu, aby barvy při malování byly všude na oblečení a se s. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Vyrobena z měkkého flexibilního materiálu. ZÁSTĚRKA NA MALOVÁNÍ PAW PATROL. Hodnocení produktu:. Skolní zástěrka na malování , s rukávy, transparentní.


Kč 11Kč bez DPH Zástěra do výtvarné výchovy - červená. Kč 16Kč bez DPH Zástěra do výtvarné výchovy - školní d. Pro děti- dětská zástěra na malování -vhodné do školky i na doma-v mnoha barevných variantách. Je-li na prodávaném zboží, na jeho obalu, v návodu připojenému ke zboží nebo v reklamě v souladu s jinými právními předpisy uvedena doba, po kterou lze zboží použít, použijí se ustanovení o záruce za jakost. Zárukou za jakost se prodávající zavazuje, že zboží bude po určitou dobu způsobilé k použití pro. Praktická dětská zástěra na malování ochrání dětský oděv při výtvarném řádění vašich malých dobrodruhů.


Zástěrka může posloužit i jako bryndák na cestách. Dětská zástěra pro malování. Komentáře slouží ke zveřejnění vašeho názoru na konkrétní produkt.


Děkujeme za vaše příspěvky. Jako provozovatelé této diskuse si vyhrazujeme právo na odstranění nevhodných komentářů.

Není vhodné aby se děti v zástěrce přibližovaly k otevřenému ohni. Rozměry: cca 4x cm. Podívejte se také na další produkty z kategorie Ostatní nebo knihy, papírnictví. Dokonale poslouží v čase na jídlo, stejně jako při malování.


Neušpiňte se při vaření. Pořiďte si zástěru do kuchyně nebo na grilování. Vyberte si dámskou, pánskou nebo dětskou pro všechny domácí kuchaře.


Kuchyňské zástěry u nás seženete v desítkách barev a provedeních - s kapsami, se sexy nápisy, s mimoni nebo stylové od Jamieho Olivera. Mají kapsy, jsou voděodolné a ochrání oblečení při malování a dalších kreativních činnostech. Vybrat si můžete z populárních motivů pro kluky i holky. Nejoblíbenější česká značka přichází s designovými novinkami, které zaručeně zaujmou svojí nápaditostí, originalitou a neotřelými nápady. Nakládaná kapsa na potřeby k malování.


Elastické manžety rukávů. Zapínání na suché zipy na zadní straně. S poutkem na pověšení a jmenovkou. Další slevy školních potřeb na Kupi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky