pondělí 20. června 2016

Cubito umyvadlo

Na první pohled překvapí svou jednoduchostí. Umyvadla série Cubito jsou vhodná také pro instalaci do nábytku. Jika Perla: Díky těmto povrchovým úpravám je údržba keramiky a skla nesrovnatelně snazší. Balení neobsahuje sifon ani baterii.


K umyvadlu je nutno dokoupit sifon a baterii. Světové i české značky najdete na jednom místě na FAVI. Některá rohová umyvadla pořídíte s dopravou zdarma. JIKA, RAVAK, KOLO a další. Nakupujte u ověřených e-shopů za skvělé ceny!


Dvojumyvadlo Cubito je možné instalovat samostatně s designovým sifonem Cubito , nebo se stejnojmennou nábytkovou řadou. Umývadlo je s otvorom uprostred. K umývadlu je nutné dokúpiť sifón a batériu. Na WC malé umývátko do rohu.


Umývátko, umyvadlo , dvojumyvadlo, výlevka? Záleží na rozměrech koupelny. Otočné do malé, na desku do velké. Na zahradu venkovní nástěnné ve stylu retro.


Pavlačové jako zahradní umyvadlo. Nejsnadněji si vyberete na FAVI. Plastové, kamenné, litinové, skleněné, kulaté i oválné.


Cubito umyvadlo

Pokud jste majitelem koupelny větších rozměrů, určitě oceníte širokou nabídku dvojumyvadel. Skladem, ihned k odběru ks. Nástěnné umyvadlo 85cm s otvorem pro baterii. Stejně dobře jako v rodinných domech se uplatňují také v hotelech i jiných veřejných budovách.


Na asymetrické umyvadlo Cubito , které lze vhodně doplnit nábytkem. Balenie neobsahuje sifón ani batériu. The globally operating Geberit Group is the European leader in the field of sanitary products. Geberit operates as an integrated group with a very strong local presence in most European countries, providing the best value when it comes to sanitary technology and bathroom ceramics. Rozměry umyvadla jsou 60x45x15.


Sifon, baterie, vtok ani umyvadlové šrouby nejsou součástí. Umyvadlo hranatého tvaru s otvorem pro baterii uprostřed. Zjistíte, že čas vynaložený. Koupelnový nábytek) Hodnocení produktu:.


Nabízíme kompletní sortiment tohoto předního českého výrobce sanitárního vybavení. Hledáte umyvadla, baterie umyvadlové, bezdotykové, vanové, sprchové, bidetové, podomítkové, termostatické, klozety, sprchové sety, rohové ventily, vany, vaničky, sprchové kouty, koupelnové doplňky a další? Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky