čtvrtek 16. června 2016

Plynový vařič na kartuše

Přináší pohodové vaření na dovolené nebo turistice v přírodě. Rychlé a pohodlné použití ocení i chalupáři, rybáři a kempaři. Plynový vařič na kartuše levně Plynový vařič v přenosném kufříku pro rychlé použití.


Je vhodný pro nenáročné jednodenní pobyty v přírodě, do parku, na chatu, nebo na výlet. Vybírejte z naší nabídky přenosných campingových plynových vařičů a kartuší na propan butan. Pokud holdujete vaření v přírodě, pak jistě oceníte i campingové nádobí a nerezové termosky na čaj či kávu.

Skladem 5Kč bez DPH. Kempingový, cestovní, plynový gril na PB. Vařič je opatřen prostorem pro umístění kartuše. Turistický plynový vařič Var je určen jak na víkendové pobyty, cyklovýlety, tak i na trekingové akce, či výkonnostní vysokohorskou turistiku a horolezectví. Jedná se o univerzální vařič , který má minimální váhu , vysoký výkon , snadnou obsluhu, bleskové zprovoznění, jednoduchou regulaci plamene a je nenáročný na údržbu.


Revoluční plynový vařič 2v1. Lze použít na kartuše a také na přídavnou kg lahev. Při použití na kg lahev propan butan dochází k výrazné úspoře.

Pokud se chystáte na dovolenou, chalupu, do přírody vždy se hodí vařič sebou. Jednoduchý vařič na propan butanové kartuše CP25 včetně plastového přepravního kufru. Co takhle teplé jídlo po celodenní túře? Stačí jen vařič a plynová kartuše a za chvilku můžete servírovat. Podívejte se také na naše kempingové nádobí či chladící boxy na potraviny.


Predám nový turistický plynový outdoorový varič v praktickom plastovom kufríku. Varič pracuje na štandardné propán-butánové fľaše, ktoré sa pripájajú cez redukčný ventil hadicovou prípojkou, alebo na plynovú kartušu vloženú dovnútra variča. Lehoučký a zároveň velmi stabilní plynový vařič , který je komapatibilní s bajonetovými i šroubovacími kartušemi. Kartuše , lahve na palivo 29.


Pokud několikrát za rok vyrážíte na výšlap a chcete si ohřát něco v ešusu, nemusíte si kupovat dražší plynové či benzínové vařiče. Plynový cestovní vařič Rsonic na plynové kartuše se díky snadné manipulaci a malých rozměrů hodí na každý výlet do přírody,rybaření,kempování. Cestovní plynový vařič Rsonic Nr. Aktuální nabídka zboží v oddělení obchodu Turistika, kempink - Plynové vařiče, lampy, kartuše Turistika, kempink - Plynové vařiče, lampy, kartuše Vyřizování, odesílání i výdej internetových objednávek probíhá jako obvykle.


Jednoplotýnkový přenosný plynový vařič na plynové kartuše v praktickém plastovém kufříku pro snadné přenášení. Ideální pro kempování vzhledem k výkonu, stabilitě, jednoduché obsluze a levnému provozu. Nechcete plynový ani benzínový turistický vařič ? Na výběr máte ještě lihový vařič , solární, turistický vařič na pevná paliva nebo vařič na jedno použití.


Vařič , který funguje na tekutý líh, je konstrukčně podobný benzínovému vařiči – sestáva z lahve a hořáku.

Přenosný plynový vařič Laudmann na propan-butan. Vážení zákazníci, vzhledem k hygienickým opatřením doporučujeme platbu převodem na účet. Nový vařič SPIDER PRO Značka MEVA uvedla na trh nový vařič SPIDER PRO, krerý je nově vybaven funkcí předehřívání plynu, zvyšující účinnost při jeho použití za nižších teplot nebo ve vyšších nadmořských výškách.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Dvouhořákový plynový stolní vařič MEVA ORLÍK na propan-butan bez víka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky